Needs review

Sähköinen lääkemääräys eli eResepti lisää asiakkaan lääke- ja hoitoturvallisuutta. Kun käytät sähköistä reseptiä, voit hakea lääkkeen mistä tahansa apteekista. Sähköisen reseptin tiedot tallentuvat kansalliseen reseptikeskukseen, ja ne ovat kaikkien apteekkien käytettävissä. Sähköisessä muodossa resepti pysyy myös tallessa.

Paperinen resepti

Vuoden 2017 alusta lähtien lääkemääräykset tulee kaikissa tilanteissa tehdä pääsääntöisesti sähköisesti. Paperinen resepti ei kuitenkaan tallennu sähköiseen arkistoon ja siksi tarvitset sen aina mukaan apteekkiin. Paperinen resepti on mahdollinen vain poikkeustapauksissa.

Reseptin uusinta

Reseptin uusiminen Mehiläisessä käy helposti OmaMehiläisessä, paikan päällä tai soittopyynnön kautta. Lue lisää reseptin uusimisesta >>

Poliklinikkamaksu

Mehiläisellä on käytössään poliklinikkamaksu. Maksu kattaa asiakkaiden ajanvaraus-, ilmoittautumis- ja kassatapahtumaan liittyvät välittömät ja välilliset kulut. Näistä merkittävimpiä ovat henkilöstö-, toimitila-, tietoliikenne-, puhelin-, toimistotarvike- sekä järjestelmien kehitys- ja ylläpitokulut. Poliklinikkamaksua ei peritä pelkistä laboratorio- ja kuvantamiskäynneistä.