Poika ja tyttö seisovat vastakkain rannalla
Needs review

Ajankohtaista Helsingin Felicitaksessa

Kokeneet lapsettomuuslääkäriemme haluavat kampanjoida hedelmällisyysterveyden puolesta tarjoamalla hedelmällisyysneuvolakäynnin viikon ajan -50 % alennetulla hinnalla*. Hinta voimassa 20. - 24.3.17 välille varatuille hedelmällisyysneuvolakäynneille Helsingissä. Käynti on tunnin mittainen ja sisältää erikoislääkärin tekemän tutkimuksen, ultraäänitutkimuksen ja hoito-/jatkosuunnitelman. Voit varata ajan hedelmällisyysneuvolakäynnille verkossa tai soittamalla. Tervetuloa!

*) Käynnin hinta on 125,80 euroa (normaalisti 255,60e), Kela-korvauksen jälkeen 84,80 e. Ota Kela-kortti mukaan käynnillesi.

Arvio ja neuvontaa hedelmällisyydestä Felicitaksen Hedelmällisyysneuvolasta

Mehiläinen Felicitaksen hedelmällisyysneuvola on aloittanut toimintansa. Naisen, miehen ja pariskunnan on nyt mahdollista saada neuvontaa ja arvio omasta tilanteesta. Neuvolassa sinua palvelee kokenut ja syvällisesti hedelmällisyyden fysiologiaan perehtynyt erikoislääkäri.

Nykyisten tutkimusmenetelmien avulla voidaan selvittää hedelmällisyyteen vaikuttavia taustatekijöitä ja näin luoda omalle hedelmällisyydelle luontaisesti paremmat olosuhteet. Hyvissä olosuhteissa alkanut raskaus on tärkeää myös syntyvän lapsen tulevalle terveydelle.

Hedelmällisyys alkaa alentua jo varhain ja esimerkiksi 35-vuotiaista  naisista jo puolella raskauden mahdollisuus on heikentynyt. Tämän takia voi olla hyödyllistä tarkistaa tilanne ja korjata mahdolliset häiriöt ennen kuin vuoden oma yritys kannattaa käynnistää. On tilanteita, joissa hedelmällisyyden alenemisen syyt ovat selviä ja tilanteeseen kannattaa tarttua viivytyksettä. Toisinaan piilevien sairauksien löytyminen tai esimerkiksi elintapojen muuttaminen riittää ja voidaan välttyä kokonaisuudessaan hedelmöityshoidoilta. Hedelmällisyysneuvolassa on myös mahdollista tehdä keskenmenon jälkitarkastus. Onnistunut toipuminen keskenmenosta on tulevalle hedelmällisyydelle oleellista.

Suosittelemme hedelmällisyysneuvolan palveluita sinulle, mikäli

  1. haluat selvittää hedelmällisyytesi yleistilanteen, vaikket välttämättä juuri nyt haluaisikaan tulla raskaaksi
  2. olet suunnittelemassa lapsen hankintaa ja haluat tarkemman kuvan tilanteestasi
  3. olet huolissasi hedelmällisyytesi tilasta, esimerkiksi elintapoihin liittyen
  4. sinulla on perussairaus ja haluat selvittää että olosuhteet raskauden alkamiselle ja sikiön hyvinvoinnille ovat suotuisat
  5. olet kokenut keskenmenon ja haluat huolellisen jälkihoidon

Käynti hedelmällisyysneuvolan lääkärin vastaanotolla korvaa vuosittaisen gynekologisen kontrollin. Käynti kestää tunnin ja sen yhteydessä määritetään ne tutkimukset, jotka ovat aiheellisia.
Hedelmällisyysneuvolaamme kuuluu laaja verkosto eri alojen erityisosaajia, joita hyödynnämme tarpeen mukaan tilanteestasi riippuen.

Lue lisää aiheesta.

Huolena hedelmällisyys >>

Maksuton ensikäynti lapsettomuushoitajalla >>

Jaa