Erjan tarina

Erja otti isänsä kanssa yhteyttä Mehiläisen nenä-, korva- ja kurkkuspesialistiin, koska Erjan isällä oli ilmennyt vaikeuksia syömisen kanssa. He ovat kohdanneet hyvin monenlaisia henkilöitä ja palveluita, mutta ovat erityisen tyytyväisiä Mehiläiseen. Erityisen hienona Erja piti sitä, miten lääkäri kohtasi hänen isänsä potilaana ja asiakkaana. Heidän lääkärinsä puhui suoraan isälle, vaikka hän ei välttämättä kaikessa pysynyt kärryillä.

Palvelemme kokonaisvaltaisesti, kohtaamme yksilöllisesti

Lääkäri hoitaa vastaanotolla asiakkaan terveyden ja hyvinvoinnin lisäksi hänen tunteitaan. Jokainen tilanne ja jokainen kohtaaminen asiakkaan kanssa on erilainen. Lääkärin luokse saattaa tulla huolestunut vanhempi sairaan lapsen kanssa tai huolestunut aikuinen lapsi ikääntyneen vanhempansa seurassa. Lääkärin on osattava ottaa kukin tilanne ja jokainen ihminen erikseen huomioon. Tärkeää on myös katkeamaton hoitoketju, jonka takaavat asiantuntevat lääkärimme ja terveydenalan ammattilaiset. Haluamme tarjota asiakkaalle ja hänen läheisilleen aina parhaan hoidon.

Mikä sinulle on tärkeää?

Mehiläisen tavoitteena on tarjota asiakkailleen paras asiakaskokemus. Seuraamme ja kehitämme asiakaskokemusta tavoitteellisesti yhdessä asiakkaiden ja henkilöstön kanssa. Palautetta asiakkailta kerätään esimerkiksi laajasti käytetyn suositteluindeksin NPS-mittarin (Net Promoter Score) avulla.

Meille on tärkeää olla potilaidemme suosittelun arvoisia. Suositteluhalukkuudesta kertova mittari auttaa meitä ymmärtämään asiakkaidemme kokemusta yhä syvällisemmin, sanoo Mehiläisen asiakaskokemusjohtaja Kimmo Huhtimo.

Auta meitä kehittämään toimintaamme ja anna palautetta.

toukokuu 2022viikko 21