Ullamaija Keskinen

Psykiatrinen Erikoissairaanhoitaja

Olen koulutukseltani psykiatrian erikoissairaanhoitaja. Lisäksi minulla on uniohjaajan ja työnohjaajan pätevyys ja koulutus lyhytterapiatyöskentelyyn, kriisityöhön ja päihdetyöhön.

Aiemmin olen työskennellyt työterveyshuollossa, Hki kaupungin mielenterveysyksikössä ja päihdekuntoutuksessa.

Minulla on yli 30 vuoden kokemus mielen hyvinvointiin liittyvien huolien ja ongelmien arvioinnista, hoitamisesta sekä neuvonnasta ja ohjauksesta eri ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa.

Sinulle voin olla apuna, kun:

Olet huolissasi omasta tai läheisesi psyykkisestä hyvinvoinnista tai ongelmasta, jotka vaikuttavat mielen hyvinvointiin/jaksamiseen ja tarvitset apua näiden huolien käsittelyyn

Olet epävarma, mistä löytää oikea osoite avun saamiseksi

Elämääsi tulee yllättävä kriisi ja tarvitset jonkun, joka auttaa eteenpäin, kun läheisten ja ystävien tuki ei riitä

Harkitset psykoterapiaan hakeutumista ja haluat keskustella mielenterveyden ammattilaisen kanssa ja saada käytännön neuvoja, miten toimia.

Minulle työssäni ensiarvoisen tärkeä periaate on ihmisen yksilöllisyyden kunnioittaminen ja jokaisen, mistään riippumaton, arvostava kohtelu. Työskentelytapani on kuunteleva ja ratkaisuhakuinen.

Booking instructions

Voit varata ajan lähivastaanotolle tai osallistua etävastaanotolle joko Videon välityksellä (Teams) tai puhelimella. Vastaanottoajan voi vaihtaa videovastaanottajaksi tai puh.ajaksi verkkoajanvarauksesta. Mikäli haluat hoitaa vastaanoton videopuhelun välityksellä liity painamalla painiketta Oma Mehiläisestä ajanvarauksen kohdalta.
Mikäli haluat vastaanoton puhelimen välityksellä, mainitse siitä ajanvarauksen lisätietoja kentässä, niin vastaanottaja soittaa sinulle vastaanottoajan alkaessa.

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Specialities and special qualifications

 • Short-term therapy
 • Psychiatric nurse

Areas of interest

 • Mental disorders / psychological coping
 • Depression
 • Sleeping disorders
 • Crisis work and debriefing
 • Fatigue and burnout

Degree and title

 • Psychiatric nurse

Language proficiency

 • Finnish, mother tongue

Services

 • Short-term therapy, private customer
 • Crisis or support counseling
 • Low-threshold consultation

Locations

Mehiläinen Helsinki Ympyrätalo
Siltasaarenkatu 18 A
Open today
10:00 - 16:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min
Mehiläinen Vantaa Myyrmäki
Liesikuja 5
Closed today
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min

Prices

The price estimate includes the doctor's fee, outpatient clinic fee and Kanta-fee. Other fees can also be charged, such as fees from possible operations and examinations. The price in the parenthesis is the price after the Kela compensation. On weekends and on weeknights the prices may be higher. More information: Prices-page.

 • Low-threshold consultation
  Price estimate 101.8 € (*101.8 €)