Martti A Aho

Urologian erikoislääkäri

Olen avarakatseinen urologi, jonka erityisosaamista ovat virtsavaivat (karkailu, tihentynyt ja yöllinen virtsaamistarve) sekä neurologisiin sairauksiin liittyvät virtsausongelmat. Näiden kaikkien osalta olen ollut pohjoismaisen urologiyhdistyksen alaosaston ja eurooppalaisen asiantuntijaryhmän jäsen. Olen luennoinut ja leikannut maailman ympäri: Kiinasta lähes USA:n länsirannikolle asti.

Työskentelin 25 vuotta Tampereen yliopistollisen sairaalan urologisessa yksikössä ja saman ajan olen pitänyt yksityisvastaanottoa.. Väittelin 2007 peniksen synnynnäisestä epämuodostumasta virtsaputken alahalkiosta, arka asia meille miehille. Eniten olen kuitenkin oppinut tekemällä paljon potilastyötä: lääketieteessä teorian tunteminen auttaa, mutta potilaiden hoitamisessa kokemus ja asenne ratkaisevat.. En ole erehtymätön mutta pyrin koko ajan paremmaksi huolimatta siitä, etten ole enää nuori. Jos en tiedä jotain, tunnen jonkun, joka tietää.

Tällä hetkellä lähinnä sydäntäni ovat miesten yleisimmän syövän, eturauhassyövän, diagnostiikka ja hoitomenetelmän valinta sekä mieshormoni testosteroniin liittyvät oireet (kuten erektion heikkeneminen, seksuaalinen haluttomuus, mielialan lasku, väsymys, aikaansaamattomuus). Hallitsen myös eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun kaikki hoitomenetelmät elämäntapaohjeista leikkauksiin. Urologin pitää tietysti hallita erektiohäiriön hoito ja pienet urologiset ongelmat kuten ahdas esinahka, kivesmuutokset ja eturauhasongelmat.

Lähes jokainen meistä haluaa elää mahdollisimman pitkään ja laadukkaasti, minun tehtäväni on auttaa potilaitani siinä.

Tervetuloa vastaanotolle!

Specialities and special qualifications

 • Urology

Language proficiency

 • Finnish, occupational language

Services

 • Appointment with specialist up to 20 minutes.
 • Appointment with specialist up to 30 minutes.
 • Etäpalvelu, erikoislääkärin vastaanotto 20 min
 • Etäpalvelu, erikoislääkärin vastaanotto 30 min

Locations

Mehiläinen Helsinki Bulevardi
Bulevardi 22
Open today
08:00 - 19:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min

Prices

The price estimate includes the doctor's fee, outpatient clinic fee and Kanta-fee. Other fees can also be charged, such as fees from possible operations and examinations. The price in the parenthesis is the price after the Kela compensation. On weekends and on weeknights the prices may be higher. More information: Prices-page.

 • Appointment with specialist up to 20 minutes.
  Price estimate 162.8 € (*150.8 €)
 • Etäpalvelu, erikoislääkärin vastaanotto 20 min
  Price estimate 162.8 € (*150.8 €)
 • Appointment with specialist up to 30 minutes.
  Price estimate 197.8 € (*185.8 €)
 • Etäpalvelu, erikoislääkärin vastaanotto 30 min
  Price estimate 197.8 € (*185.8 €)