Marko Kinnunen

Fysioterapeutti
Customer rating 9.9
An average from 24 months, when above 25 answers

Olen sertifioitu urheilufysioterapeutti ja erikoistunut nuorten sekä työikäisten vaivoihin. Urheiluun ja liikuntaan liittyvät vaivat ovat ydinosaamistani. Olen vuosien varrella tehnyt paljon tapaturmien ja leikkausten jälkeistä kuntoutusta sekä erilaisten rasitusvammojen kuntoutusta. Käyn aktiivisesti lisäkoulutuksissa Suomessa sekä ulkomailla, jotta voin tarjota parasta hoitoa juuri sinulle!

Osaamistani ovat:

- Alaraajojen, alaselän, lantion, rintakehän ja olkapään alueen vaivat

- Leikkausten jälkeinen kuntoutus (jalkaterä, nilkka, polvi, reiden alue ja olkapää)

- Liikunta- ja urheiluvammat (nivelside-, jänne- ja lihasvammat & murtumat)

- Urheilijoiden rasitusmurtumat ja kasvuun liittyvät ylirasitusvaivat

- Laji-/juoksutekniikan arviointi, suorituskyvyn parantaminen ja vammojen ennaltaehkäisyyn tähtäävä harjoittelu

Monipuolisen urheilutaustani puolesta ja vuosien varrella asiakkaiden kautta olen perehtynyt todella paljon eri urheilulajeihin. Eniten kokemusta löytyy erilaisista palloilulajeista, jääurheilulajeista, juoksulajeista, yleisurheilusta, golfista ja crossfitistä. Aikaisemmin olen työskennellyt aktiivisesti urheilun parissa vastaanoton ulkopuolellakin mm. Turun Seudun Urheiluakatemiassa sekä nuorten salibandymaajoukkueen fysioterapeuttina.

Laatu ja kiireettömyys ovat minulle tärkeitä arvoja työssäni. Haluan pitää vastaanotollani rennon ja luotettavan ilmapiirin, jossa asiakkaan kuntoutuminen on keskiössä. Saat vastaanotoltani aina selkeät ohjeet omahoidosta ja teen ohjeet aina kirjallisena.

Voit tulla luokseni lääkärin lähetteellä tai ilman lääkärikäyntiä. Teen tiivistä yhteistyötä useiden erikoisalojen erikoislääkäreiden kanssa ja osaan ohjata sinut sopivalle lääkärille, mikäli arvioni mukaan lääkärikäynti on tarpeen. Voit seurata tarkemmin ajatusmaailmaani Instagram profiilistani @physiomarkokinnunen 

Tervetuloa vastaanotolleni!

Booking instructions

En hoida lainkaan käden, ranteen, kyynärpään, pään/niskan alueen ongelmia tai tekonivelkuntoutusta.

Alaraajavaivoissa shortsit tai trikoot kannattaa ottaa mukaan. Vanhemmat ja/tai valmentajat ovat minun puolestani aina tervetulleita mukaan vastaanotolle.

Ajanvarauksestani voi ajoittain olla hankalaa löytää vapaita vastaanottoaikoja, joten suosittelen varaamaan käyntejä reilusti etukäteen. Mikäli kaipaat apuani akuutisti eikä sopivia vastaanottoaikoja ole tarjolla niin laita rohkeasti minulle sähköpostia ja katsotaan pystyisinkö auttamaan sinua (marko.kinnunen@mehilainen.fi).

Peruutukset tehtävä aina mahdollisimman ajoissa, mutta viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomista tai samana päivänä peruutetuista ajoista veloitetaan normaali käyntihinta (saman päivän peruutuksissa ainoastaan akuutit sairastapaukset ilman veloitusta).

Specialities and special qualifications

 • Physiotherapy
 • Sport Mehiläinen

Areas of interest

 • Knee disorders and injuries
 • Disorders and injuries of the ankle and foot
 • Shoulder disorders and injuries
 • Back disorders and injuries
 • Hip disorders and injuries

Degree and title

 • Sports physiotherapist
 • Physiotherapist

Language proficiency

 • Finnish, mother tongue
 • English, occupational language

Services

 • Physiotherapy appointment, up to 60 min
 • Urheilufysioterapia
 • Urheilu Mehiläinen

Locations

Mehiläinen Neo Turku
Joukahaisenkatu 6, NEO-talo
Open today
08:00 - 20:00
Phone, Booking010 414 4888Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min

Prices

The price estimate includes the doctor's fee, outpatient clinic fee and Kanta-fee. Other fees can also be charged, such as fees from possible operations and examinations. The price in the parenthesis is the price after the Kela compensation. On weekends and on weeknights the prices may be higher. More information: Prices-page.

 • Physiotherapy appointment, up to 60 min
  Price estimate 108.15 € (*108.15 €)