Elina Jaakola

Psykoterapiakoulutettava, psykologi

Olen pohjoisesta lähtöisin oleva Kotkassa asuva psykologi.

Voit hakeutua vastaanotolleni mikäli koet psyykkistä kuormitusta tai oireita, tai muuten tarvetta jäsentää ja kohdata ajatuksiasi ja tunteitasi ammattilaisen avustuksella.

Vastaanotolla kohtaan sinut sellaisena kuin olet. Yhteisen havainnoinnin ja työskentelyn kautta sinun on mahdollista kehittää itsehavainnoinnin taitoja ja löytää väyliä muutokseen. Työskentelytapani on osallistuva ja aktiivinen.

Joskus yksikin tapaaminen riittää luomaan suuntaa muutokseen, toisinaan on tarvetta useammalle käynnille tai lyhytterapeuttiselle jaksolle. Sinun tarvettasi ja tavoitteita käymme läpi ensitapaamisella.

Minulla on kokemusta korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon psykologin työstä sekä pitkäaikaisesti psykiatrian poliklinikalta kliinisenä psykologina työskentelystä erityisesti mielialaan ja tunne-elämään liittyvissä vaikeuksissa. Omaan vankan osaamisen lyhytterapeuttisesta, tavoitteellisesta työskentelystä.

Asiakkaat ovat antaneet minulle palautetta, että olen helposti lähestyttävä ja työskentely kanssani on auttanut saavuttamaan uudenlaisia näkökulmia ja suhdetta itseen ja sen kautta oireiden helpottumiseen.

Vapaa-aikani kuluu aktiivisessa lapsiperhearjessa vanhaa taloa kunnostaen. Pidän luonnosta, liikkumisesta, lukemisesta ja luovuudesta, hyvästä ruoasta ja uusiin paikkoihin tutustumisesta. Tärkeimpiä arvojani on avoimuus ja tasa-arvoisuus, jokaisen elämän kunnioittaminen. Koen että nämä heijastuvat myös työskentelyotteeseeni. Jokainen kohtaaminen on ainutlaatuinen.

Valmistun kognitiivis-analyyttiseksi psykoterapeutiksi loppuvuonna 2022.

Contact us

Booking instructions

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Specialities and special qualifications

 • Psychology
 • Occupational healthcare psychologist

Areas of interest

 • Occupational well-being
 • Mental disorders / psychological coping
 • Depression
 • Anxiety
 • Mental health

Degree and title

 • Psychologist

Language proficiency

 • Finnish, äidinkieli
 • English, työkieli

Services

 • Short-term therapy, occupational health
 • Short-term therapy, private customer

Locations

Mehiläinen Kotka
Kotkankatu 11
Open today
08:00 - 19:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min

Prices

The price estimate includes the doctor's fee, outpatient clinic fee and Kanta-fee. Other fees can also be charged, such as fees from possible operations and examinations. The price in the parenthesis is the price after the Kela compensation. On weekends and on weeknights the prices may be higher. More information: Prices-page.

 • Short-term therapy, private customer
  Price estimate 114.4 € (*114.4 €)

Contact us

You can leave a contact request with an expert. Please do not write sensitive patient information in the message.