Eeva Rinne

Dosentti, fysiatrian erikoislääkäri

Olen valmistunut fysiatrian erikoislääkäriksi v. 1993, pääosan työurastani olen toiminut julkisella sektorilla (HUS) sekä Helsingin lääketieteellisessä tiedekunnassa oman erikoisalani opettajana (lääketieteen kandiopetus sekä erikoislääkärikoulutus) ja tehnyt pitkäjänteistä tutkimustyötä erityisesti selkäsairauksien parissa.

Osaamisalueeseeni kuuluvat tuki- ja liikuntaelinten ongelmat sekä pitkäaikaiset kiputilat (selkä-, niska-, olkapää-, ylä- ja alaraajakivut, fibromyalgia yms.) ja erityisosaamisalueeseeni kuuluvat selkäsairaudet. Teen myös työ- ja toimintakyvyn sekä kuntoutustarpeen arvioita tuki-ja liikuntaelinsairauksissa. Sen sijaan tuki- ja liikuntaelinten vammojen jälkitilat sekä urheiluvammat kuuluvat pääosin ortopedin osaamisalueelle (esim. polvivammat).

Puhelin- ja videovastaanottojat soveltuvat parhaiten uusintakäyntien korvaamiseen. Voit myös korona pandemian aikana jättää minulle soittopyynnön, jotta voimme arvioida soveltuuko ongelmasi pelkästään etävastaanoton pitämiseen.

Specialities and special qualifications

  • Physiatrics

Degree and title

  • Docent

Locations

Mehiläinen Espoo Matinkylä
Piispanportti 10 A, 3. krs
Closed today
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min