Needs review

ENSIAVUN PERUSKURSSI EA 1: 16 x 45 min

Kurssi antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Yrityksissä, joissa tapaturman vaara on ilmeinen tai todennäköinen, tulee olla henkilöitä, joilla on voimassa oleva EA1-kurssitodistus. EA1-kurssitodistus on voimassa kolme vuotta.

Kurssiaika:

ke-to 17.-18.4.2013 klo 8.15-16.00

Hinta: Osallistumismaksu 160 €/hlö, sisältää SPR:n kurssitodistuksen ja Ensiapuoppaan.

HÄTÄENSIAPUKURSSI: 8 x 45 min

Kurssilla opitaan välittömät ensiapu-taidot erilaisiin hätätilanteisiin. Kurssi katsotaan riittäväksi työpaikoilla, joissa tapaturmariski on vähäinen.

Kurssiaika:

tiistai 16.4.2013 klo 8.15-16.00

Hinta: Osallistumismaksu 90 €/hlö, sisältää SPR:n kurssitodistuksen.

Kurssipaikka kaikille ensiapukursseille:

Aleksandra-sali, Yliopistonkatu 19, Turku (käynti Ortodoksisen kirkon Lähivakuutuksen puoleisesta portista sisäpihalle).
Koulutustiloissa tarjotaan kahvit.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen: jaana.munkki-rantala@mehilainen.fi

Kursseille mahtuu 15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille voi osallistua enintään neljä henkilöä samasta yrityksestä. Ilmoittautumiset ja mahdolliset peruutukset viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista kouluttajille sähköpostilla. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jääneestä kurssista veloitamme kurssin hinnan.

Jos haluat järjestää yrityksellenne oman ensiapukurssin, ota yhteyttä Jaana Munkki-Rantalaan: jaana.munkki-rantala@mehilainen.fi

Jaa