Vastaava työterveyspsykologi Kokkolaan


Lääkärikeskus Kokkola
6.11.2023
kokoaikainen
Kokkola, Rantakatu

Haemme vastaavaa työterveyspsykologia Kokkolan Mehiläiseen kehittämään mielen hyvinvoinnin palveluita alueellamme Keski-Pohjanmaalla ja Kalajokilaaksossa.

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tekemään merkityksellistä työtä moniammatillisessa ja koko ajan kehittyvässä organisaatiossa. Kokkolan Mehiläisessä meillä on lämminhenkinen tunnelma ja hyvä työyhteisö tukena. Kaipaamme nyt joukkoomme kehitysmyönteistä työterveyspsykologia rooliin, jossa työterveyspsykologin vastaanottotyön lisäksi tulet toimimaan alueellisessa vastuuroolissa.

Panostamme Mehiläisessä voimakkaasti mielen hyvinvoinnin palvelujen eteenpäin viemiseen, toiminnan ja henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen ja vaikuttavuuden mittaamiseen.

Vastaavana työterveyspsykologina olet mukana huolehtimassa riittävästä ja laadukkaasta henkilöstöresurssoinnista ja kustannustehokkaasta toiminnasta sekä yksiköiden palvelu- ja osaamistason kehittämisestä. Rekrytointi, perehdyttäminen, kehittäminen ja työhyvinvoinnista huolehtiminen ovat osa työnkuvaasi. Osallistut markkinoinnillisiin tehtäviin ja kehität mielen hyvinvoinnin palvelukokonaisuutta yhdessä kollegojesi kanssa.

Vastaavana työterveyspsykologina toimit myös hallinnollisena esihenkilönä työterveyspsykologeille Mehiläisen arvoja ja johtamiskulttuuria noudattaen. Toimit mukana alueemme työelämäpalveluiden johtoryhmässä ja kuulut myös vastaavien työterveyspsykologien valtakunnalliseen ohjausryhmään.

Vastuuroolin työtehtäviin on käytettävissä 1 päivä viikossa. Lisäksi toimit sovitun ajan normaalissa työterveyspsykologin työssä.

Odotamme, että sinulta löytyy psykologin koulutus ja työterveyspätevyys sekä kokemusta työterveyspsykologin työtehtävistä. Esihenkilötyö katsotaan eduksi. Toivomme, että olet valmis aktiiviseen työskentelyyn positiivisella asenteella ja sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä asiakaslähtöinen työote. Olet kiinnostunut työn kehittämisestä sekä haluat sitoutua Mehiläisen arvoihin ja prosesseihin.

Kokkolan seutu on vahvassa kasvussa. Suurteollisuuden merkittävän kasvuvaiheen myötä meillä on tarjolla näköalapaikka alueen yrityksiin sinulle. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja keskustelemme mielellämme myös ammatinharjoittajayhteistyöstä. Koulutusmahdollisuuksia löytyy myös kattavasti ja etätyöstä on mahdollista sopia erikseen.

Olethan pikaisesti yhteydessä hakemuksen muodossa, niin voimme jutella lisää tästä upeasta työmahdollisuudesta!

Halutessasi lisätietoja työtehtävästä, voit olla suoraan yhteydessä johtavaan työterveyspsykologi Suviin puhelimitse alla olevina ajankohtina:

Suvi Suortamo, puh. 044 099 9795

(puhelinaika ke 22.11. klo 15-16, ti 28.11. klo 14-15, ke 29.11. klo 14-15,

ma 4.12. klo 15-16, to 7.12. klo 9-10 ja to 14.12. klo 13-14)