Vastaava työterveyspsykologi Kaakkois-Suomeen


Lääkärikeskus Lahti
8.12.2023
kokoaikainen
Lahti, Sibeliuksenkatu

Vastaava työterveyspsykologi Kaakkois-Suomeen

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme vastaavaa työterveyspsykologia Kaakkois-Suomeen kehittämään mielen hyvinvoinnin palveluita alueellamme. Vastuullasi on Kouvolan, Kotkan, Lappeenrannan, Imatran ja Lahden yksiköt. Asemapaikka voi olla muukin kuin Lahti, esim. Kouvola, Kotka tai Lappeenranta, Imatra. Meillä Mehiläisellä on lämminhenkinen tunnelma ja hyvä työyhteisö tukena. Kaipaamme nyt joukkoomme kehitysmyönteistä työterveyspsykologia rooliin, jossa työterveyspsykologin vastaanottotyön lisäksi tulet toimimaan alueellisessa vastuuroolissa.

Panostamme Mehiläisessä voimakkaasti mielen hyvinvoinnin palvelujen eteenpäin viemiseen, toiminnan ja henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen ja vaikuttavuuden mittaamiseen.

Vastaavana työterveyspsykologina olet mukana huolehtimassa riittävästä ja laadukkaasta henkilöstöresurssoinnista ja kustannustehokkaasta toiminnasta sekä yksiköiden palvelu- ja osaamistason kehittämisestä. Rekrytointi, perehdyttäminen, kehittäminen ja työhyvinvoinnista huolehtiminen ovat osa työnkuvaasi. Osallistut markkinoinnillisiin tehtäviin ja kehität mielen hyvinvoinnin palvelukokonaisuutta yhdessä kollegojesi kanssa.

Vastaavana työterveyspsykologina toimit myös hallinnollisena esihenkilönä työterveyspsykologeille Mehiläisen arvoja ja johtamiskulttuuria noudattaen. Toimit mukana alueemme työelämäpalveluiden johtoryhmässä ja kuulut myös vastaavien työterveyspsykologien valtakunnalliseen ohjausryhmään.

Vastuuroolin työtehtäviin on käytettävissä 1 päivä viikossa. Lisäksi toimit sovitun ajan normaalissa työterveyspsykologin työssä.

Odotamme, että sinulta löytyy psykologin koulutus ja työterveyspätevyys sekä kokemusta työterveyspsykologin työtehtävistä. Esihenkilötyö katsotaan eduksi. Toivomme, että olet valmis aktiiviseen työskentelyyn positiivisella asenteella ja sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä asiakaslähtöinen työote. Olet kiinnostunut työn kehittämisestä sekä haluat sitoutua Mehiläisen arvoihin ja prosesseihin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä mielen hyvinvoinnin palveluita. Mehiläisellä on tarjota myös moniammatillinen työyhteisö sekä hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja keskustelemme mielellämme myös ammatinharjoittajayhteistyöstä. Koulutusmahdollisuuksia löytyy myös kattavasti ja etätyöstä on mahdollista sopia erikseen.

Olethan pikaisesti yhteydessä hakemuksen muodossa, niin voimme jutella lisää tästä upeasta työmahdollisuudesta!

Halutessasi lisätietoja työtehtävästä, voit olla suoraan yhteydessä johtavaan työterveyspsykologi Suviin tai yksikönjohtaja Anuun puhelimitse alla olevina ajankohtina:

Suvi Suortamo, puh. 044 0999 795 (puhelinaika ma 12.12. klo 13.30-14, ma 18.12. klo 14-15, ti 19.12. klo 13-14 ja ke 20.12. klo 9-10.)

Anu Jokinen, puh. 040 7415 136 (puhelinaika ma-pe klo 15.30-16)