Vastaava työterveyspsykologi


Mehiläinen
Lääkärikeskus- ja sairaalapalvelut
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
03100 Espoo, Lohja, Karkkila, Loviisa, Nummela, Porvoo, Hanko, Raasepori

Haemme vastaavaa työterveyspsykologia vastaamaan Espoon, Porvoon, Nummelan, Karkkilan, Lohjan, Loviisan, Hangon ja Raaseporin työterveyspsykologi- ja psykoterapiatoiminnasta ja mielen hyvinvoinnin palveluista laajemminkin.

Haluatko päästä tekemään ja kehittämään merkityksellistä työtä moniammatillisessa ja koko ajan kehittyvässä organisaatiossa? Tule vastaavaksi työterveyspsykologiksi Mehiläisen työelämäpalveluihin. Panostamme Mehiläisessä voimakkaasti mielenterveyspalveluiden eteenpäin viemiseen, toiminnan ja henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen ja vaikuttavuuden mittaamiseen. Haemme nyt kehitysmyönteistä työterveyspsykologia rooliin, jossa työterveyspsykologin vastaanottotyön lisäksi vastuullasi on kyseisen alueen työterveyspsykologitoiminta.

Vastaavana työterveyspsykologina vastaat riittävästä ja laadukkaasta henkilöstöresurssoinnista ja kustannustehokkaasta toiminnasta. Lisäksi vastuullasi on yksiköiden palvelu- ja osaamistason kehittäminen. Rekrytointi, perehdyttäminen, kehittäminen ja työhyvinvoinnista huolehtiminen ovat osa työnkuvaasi. Osallistut markkinoinnillisiin tehtäviin ja kehität mielen hyvinvoinnin kokonaisuutta yhdessä kollegojen kanssa. Vastaavana työterveyspsykologina toimit myös hallinnollisena esimiehenä työterveyspsykologeille ja terapeuteille Mehiläisen arvoja ja johtamiskulttuuria noudattaen. Toimit myös osana alueesi työelämäpalveluiden johtoryhmää. Käytät sovitun ajan vastuuroolin työtehtäviin, minkä lisäksi toimit sovitun ajan normaalissa työterveyspsykologin työssä.

Työt voi aloittaa loppuvuoden 2020 tai alkuvuoden 2021 aikana, toivomuksena kuitenkin mahdollisimman pian. Palkka koostuu sopimuspalkasta, provisiolisästä sekä vastuuroolin lisäpalkasta.

Odotamme sinulta:
- Psykologin koulutusta ja työterveyspätevyyttä
- Kokemusta työterveyspsykologin työtehtävistä ja mielellään myös esimiestyöstä
- Psykoterapeutin koulutus katsotaan eduksi
- Liiketoimintalähtöisyyttä
- Aktiivista työotetta, positiivista asennetta, asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- Kiinnostusta työn kehittämiseen
- Suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito, erityisesti ruotsin kielen taito eduksi
- Halua sitoutua Mehiläisen arvoihin ja prosesseihin

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden olla mukana eturintamassa kehittämässä mielen hyvinvoinnin palveluita
- Moniammatillisen työyhteisön ja hyvät konsultaatiomahdollisuudet
- Kilpailukykyisen kompensaation
- Hyvät työsuhde-edut: Kattavat työterveyspalvelut ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet
- Etätyömahdollisuuden

Liitäthän CV:si hakemuksesi liitteeksi, jossa käy ilmi koulutuksesi, työkokemuksesi ja kielitaitosi.


Lisätiedot

Tuomas Vaalto, yksikön johtaja tuomas.vaalto@mehilainen.fi, puh. +358 456769121 Helka Saari, yksikön johtaja helka.saari@mehilainen.fi, puh. +358 407018741 Maaret von Wright, vastaava työterveyspsykologi, psykoterapiapalveluiden esimies maaret.vonwright@mehilainen.fi, puh. +358 40 7293627

Yksikön tiedot

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaita ja kokonaisvaltaisia palveluita nopeasti ja sujuvasti. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita. 111-vuotias Mehiläinen on laadukas sekä kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.