Neuropsykologi / erikoistuva Neuropsykologi


Hippo
20.10.2021
kokoaikainen
Helsinki, Eerikinkatu
Tampere, Hataanpään Valtatie
Kuopio, Maaherrankatu
Turku, Sibeliuksenkatu

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Etsimme nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme


Neuropsykologeja tai erikoistuvia Neuropsykologeja


ammatinharjoittajaksi tai palkkasuhteeseen Helsingin, Joensuun, Jyväskylän, Kuopion, Tampereen, Turun tai Kerava aluekeskukseen.

Työsuhteessa toimivalle neuropsykologille tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn moniammatillisessa tiimissä. Suhtaudumme joustavasti toiveisiisi työaikojen sekä lomien suhteen. Sinulla on mahdollisuus yksilöterapian lisäksi toimia ryhmänohjaajana. Tapaat kaikki iloiset ja kannustavat hippolaiset sisäisillä koulutuspäivillä.

Valintasi mukaan voit työskennellä Hipossa myös ammatinharjoittajana, jolloin voit itse valita omat työ- ja loma-aikasi. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko vastaanotolla yhdessä muiden terapeuttien kanssa tai asiakkaan toivomassa paikassa (koulu/päiväkoti/koti). Saat meiltä henkilökohtaisen tuen oman yrityksen perustamiseen ja oman ammattisi harjoittamiseen (mm. työnohjausta kokeneilta kollegoilta, kuntoutusmateriaalit ja testit).

Oletko sinä uusi hippolainen?

Toivomme, että sinulla on

  • Neuropsykologian erikoispsykologin koulutus tai kliinisen neuropsykologin pätevyys tai että olet tällä hetkellä erikoispsykologi-koulutuksessa.
  • Kiinnostusta lasten ja/tai aikuisten kuntouttamiseen. Palvelemme kaikkia ikäluokkia.
  • Motivaatiota työskennellä osana moniammatillista tiimiä, työskentelemme yhdessä.
  • Ymmärrystä ja osaamista kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta ja oppimisen tukemisesta. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kuntoutuspolun.
  • Lisäksi valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.


Lähetä lyhyt hakemus ja CV osoitteeseen auli.kalvi@hippoterapiaklinikka.fi, otsikolla HAKEMUS NEUROPSYKOLOGIKSI tai täytä hakemuspohja Mehiläisen rekrytointisivustolla.