Yleislääketieteen tai työterveyden erikoislääkäri Espoon työkykytiimiin

Espoo on kilpailuttamassa ja Mehiläinen osallistumassa. Haemme alustavassa haussa lääkäriä palvelua suorittamaan. Työsuhde solmitaan mikäli Mehiläinen valitaan palveluntarjoajaksi.

Etsimämme lääkäri on yleislääketieteen tai työterveyden erikoislääkäriä elokuusta eteenpäin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Espoon työkykytiimiin. Työaika on osa-aikainen noin 2-3 päivää viikko. Työnkuva on vastaanottaa asiakkaita ja konsultoida työkykytiimin työntekijöitä. Erikseen sovittaessa konsultaatioita voi tehdä myös etänä. Lääkärillä tulee olemaan kokemusta n. 200 vastaavan arviointitehtävän suorittamista. Lisäksi lääkärillä tulee olla kokemusta lausuntojen kirjoittamisesta sekä moniammatillisessa tiimissä työskentelystä. Kokemusta on myös syytä olla Kelan ammatillisen kuntouksen kursseista ja lausunnon laatimisesta kurssia/eläkettä varten (lääkärin roolissa). Jätä palkkatoiveesi

Ole yhteydessä jos sinua kiinnostaa tämä erinomainen ja mielenkiintoinen työmahdollisuus! Jätä myös palkkatoiveesi 27.6. mennessä.


Lisätietoja

Ervamaa, Mikael

PL 12
02771
Espoo

Hae tätä paikkaa