Yleislääketieteen erikoistuva lääkäri Harjun terveyteen

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Harjun terveys on Mehiläisen ja Päijät-Hämeen hyvinvointialueen yhteistyritys, joka tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Lahdessa, Nastolassa, Iitissä, Kärkölässä ja Hartolassa. Väestöpohja on n. 133 000 asukasta. Työskentelemme moniammatillisessa tiimimallissa, jossa samassa tiimissä työskentelevät mm. lääkärit, hoitajat, fysioterapeutti, miepä-hoitaja ja sosiaaliohjaaja. Terveyshyötytiimit vastaavat niistä potilaista, joilla on jokin kansansairaus tai niiden riskitekijöiden kasauma. Episoditiimit vastaavat muiden asiakkaiden hoidosta.

Nykyisen koulutussopimuksen puitteissa saat suoritettua Harjun terveydessä erittäin kattavan 9kk terveyskeskuspalvelun ja yleislääketieteen erikoistumisjakson. Erikoistuvan lääkärin ohjaus suunnitellaan vaatimusten mukaan huomioiden yksilölliset tavoitteet ja toiveet oman ohjaajan kanssa. Yleislääketieteeseen erikoistuvana lääkärinä pääset työskentelemään osana moniammatillista tiimiä. Pyrimme siihen, että jokainen tiimi koostuu uransa eri vaiheessa olevista lääkäreistä. Työhön on mahdollista sisällyttää sektorityönä kouluterveydenhuoltoa ja neuvolaa sekä päivystystä. 20 % työajasta on mahdollista tehdä etänä. Harjun terveydessä toimii koulutusylilääkäri, joka vastaa erikoistuvien lääkäreiden koulutuksen toteutumisesta organisaatiossamme.

Tarjoamme ison työyhteisön, monipuolisen toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työjakson aloitus sovitaan joustavasti sinun elämäntilanteesi mukaan. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kuukausipalkkainen työsuhde.

Harjun Terveys Oy on Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen uusi yhteisyritys Päijät-Hämeessä, joka tuottaa noin 130 000 asukkaalle laadukkaita sote-keskuspalveluja. Sote-keskuksemme sijaitsevat Lahdessa, Nastolassa, Iitissä ja Kärkölässä.

Katso video, jossa lääkärimme kertovat miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen: https://www.youtube.com/watch?v=Vu_wgBZq2zA

Tervetuloa mukaan tekemään tulevaisuuden terveydenhuoltoa jo tänään!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Resurssipäällikkö Pia Hyppönen p. 050 3987662, e-mail: pia.hypponen@harjunterveys.fi
Koulutusylilääkäri Pia Hakio p. 040 522 6272, e-mail: pia.hakio@harjunterveys.fi

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Lahden sote-keskuksessa toimii Lahden kiireetön avosairaanhoito, traumapoli sekä kiirevastaanotto, joka on avoinna ma-pe klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Kiirevastaanotto on hoitajavetoinen ja ensihoito vie vakavasti sairaat potilaat suoraan keskussairaalan päivystykseen. Kiirevastaanoton lääkärinä toimit hoitajien konsulttina, mutta tarvittaessa hoidat potilasta, kun tilanne vaatii tarkempaa tutkimista tai statuksen tekoa. Kiirevastaanotolla ja pientraumapolilla on käytössä vierianalytiikka ja kuvantaminen on auki klo 8-16. Kiirevastaanotolla työskentelee samanaikaisesti kahdesta kolmeen lääkäriä.

Harjukatu 48
15100
Lahti

Lisätietoja

Vuorensola, Laura

Hae tätä paikkaa