Yleislääketieteen erikoistuva lääkäri Harjun terveyteen

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Harjun terveydessä teemme moniammatillisella tiimityömallilla avosairaanhoitoa. Jokaisessa tiimissä on mukana sairaanhoitajia, psykiatrinen sairaanhoitaja, fysioterapeutti, sosiaaliohjaaja, suunterveydenhuollon ammattilainen sekä lääkäreitä.

Nykyisen koulutussopimuksen mukaan Harjun terveydessä saat erittäin kattavan 9kk terveyskeskuspalvelun ja yleislääketieteen erikoistumisjakson kauttamme. Erikoistuvan ohjaus suunnitellaan vaatimusten mukaan huomioiden yksilölliset tavoitteet ja toiveet oman ohjaajan kanssa. Yleislääketieteen erikoistuvana lääkärinä pääset työskentelemään osana moniammatillista tiimiä. Pyrimme siihen, että jokainen tiimi koostuu uransa eri vaiheessa olevista lääkäreistä. Työhön on mahdollista sisällyttää sektorityönä kouluterveydenhuoltoa ja neuvolaa sekä päivystystä.

Tarjoamme ison työyhteisön, monipuolisen toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työ alkaa yhdessä sovitusti mahdollisimman pian. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kuukausipalkkainen työsuhde. Voimme sopia joustavasti sinulle sopivasta työpanoksesta.

Harjun Terveys Oy on Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen uusi yhteisyritys Päijät-Hämeessä, joka tuottaa noin 130 000 asukkaalle laadukkaita sote-keskuspalveluja. Sote-keskuksemme sijaitsevat Lahdessa, Nastolassa, Iitissä ja Kärkölässä.

Katso video, jossa lääkärimme kertovat miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen: https://www.youtube.com/watch?v=Vu_wgBZq2zA

Tervetuloa mukaan tekemään tulevaisuuden terveydenhuoltoa jo tänään!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Voit olla yhteydessä: Resurssipäällikkö Emmi-Lotta Kohonen puh: 040 832 5988, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi tai Resurssipäällikkö Pauliina Käkönen puh: 050 568 6940, e-mail: pauliina.kakonen@mehilainen.fi

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Lahden sote-keskuksen kiirevastaanotto on avoinna ma-pe klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Kiirevastaanotto on hoitajavetoinen ja ensihoito vie vakavasti sairaat potilaat suoraan keskussairaalan päivystykseen. Kiirevastaanoton lääkärinä toimit hoitajien konsulttina, mutta tarvittaessa hoidat potilasta jos tilanne vaatii tarkempaa tutkimista tai statuksen tekoa. Kiirevastaanotolla on käytössä vierianalytiikka ja kuvantaminen on auki klo 8-16. Kiirevastaanotolla työskentelee samanaikaisesti kahdesta kolmeen lääkäriä.

Harjukatu 48
15100
Lahti

Lisätietoja

Kohonen, Emmi-Lotta

Hae tätä paikkaa