Yleislääketieteen erikoislääkäri tai kokenut yleislääkäri Espoontorin Oma Lääkärisi -terveysasemalle

Yleislääketieteen erikoislääkäri tai kokenut yleislääkäri Espoontorin Oma Lääkärisi -terveysasemalle

Tervetuloa töihin Mehiläiseen! Espoontorin Oma Lääkärisi terveysasema sijaitsee Espoon keskuksessa. Mehiläinen Terveyspalvelut Oy on tuottanut Oma Lääkärisi Espoontorin palveluita vuosia. Palveluiden saatavuus ja asiakastyytyväisyys ovat huippuluokkaa. Toimintamme keskittyy asiakaslähtöiseen potilaan kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Mittaamme myös hoidon vaikuttavuutta monin eri mittarein. Panostamme erityisesti henkilöstömme hyvinvointiin, henkilökohtaisen ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja Suomalaisen perusterveydenhuollon kokonaisvaltaiseen toiminnan kehittämiseen.

Työn aloitus sovittavissa mielellään lokakuusta 2020 alkaen ja työaika on ma-pe klo 8 - 16 välillä. Potilastietojärjestelmä on Effica. Asemalla työskentelevien lääkäreiden työnkuva on monipuolinen yleislääkärin työ johon voi sovittaessa sisällyttää myös lasten- ja äitiysneuvolatyötä. Myös osa-aikatyö on sovittavissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, kilpailukykyisen korvauksen ja valtakunnallisen konsernin työsuhde-edut sekä urakehitysmahdollisuudet!

Mehiläinen-konserni on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista yksityisistä terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottajista Suomessa. Yli 110-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Mehiläinen on Suomen suurin yksityinen julkisten perusterveydenhuollon palveluiden tuottaja. Mehiläisen vastuulle kuuluu jo noin 260 000 suomalaisen julkinen perusterveydenhuolto.

Ole yhteydessä ja kysy lisää!

Resurssipäällikkö Lauri Salmela
lauri.salmela@mehilainen.fi
040-6502982


Lisätietoja

Salmela, Lauri

Pohjoinen Hesperiankatu 17 C
00260
Helsinki

Hae tätä paikkaa