Yleislääketieteen erikoislääkäri Harjun terveyteen

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Haemme yleislääketieteen erikoislääkäriä Harjun terveyteen.

Harjun Terveys Oy on Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen uusi yhteisyritys Päijät-Hämeessä, joka tuottaa noin 130 000 asukkaalle laadukkaita sote-keskuspalveluja. Sote-keskuksemme sijaitsevat Lahdessa, Nastolassa, Iitissä ja Kärkölässä.
Asiakkaita palvelevat sote-keskuksissa moniammatilliset tiimit. Jokaisessa tiimissä on mukana sairaanhoitajia, fysioterapeutti, sosiaaliohjaaja, suunterveydenhuollon ammattilainen sekä lääkäreitä.

Yleislääketieteen erikoislääkärinä pääset työskentelemään osana tätä moniammatillista tiimiä. Pyrimme siihen, että jokainen tiimi koostuu uransa eri vaiheessa olevista lääkäreistä. Erikoislääkärin ammattitaito ja kokemus ovat ensiarvoisen tärkeä osa koko tiimin toimintaa. Työhön on mahdollista sisällyttää sektorityönä kouluterveydenhuoltoa ja neuvolaa sekä päivystystä.

Tarjoamme ison työyhteisön, monipuolisen toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työ alkaa yhdessä sovitusti mahdollisimman pian. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kuukausipalkkainen työsuhde. Työaika on sijoittuu ma-pe klo 7.45 -20.00 välille ja lauantaisin klo 10-16 välille. Voimme sopia joustavasti sinulle sopivasta työpanoksesta.

Katso video, jossa lääkärimme kertovat miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen:
https://www.youtube.com/watch?v=Vu_wgBZq2zA

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Voit olla yhteydessä: Resurssipäällikkö Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-8325988, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Lahden sote-keskuksen kiirevastaanotto on avoinna ma-pe klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Kiirevastaanotto on hoitajavetoinen ja ensihoito vie vakavasti sairaat potilaat suoraan keskussairaalan päivystykseen. Kiirevastaanoton lääkärinä toimit hoitajien konsulttina, mutta tarvittaessa hoidat potilasta jos tilanne vaatii tarkempaa tutkimista tai statuksen tekoa. Kiirevastaanotolla on käytössä vierianalytiikka ja kuvantaminen on auki klo 8-16. Kiirevastaanotolla työskentelee samanaikaisesti kahdesta kolmeen lääkäriä.

Harjukatu 48
15100
Lahti

Lisätietoja

Kohonen, Emmi-Lotta

Hae tätä paikkaa