Yleislääketieteen erikoislääkäri Harjun terveyteen

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Harjun terveys on Mehiläisen ja Päijät-Hämeen hyvinvointialueen yhteistyritys, joka tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Lahdessa, Nastolassa, Iitissä, Kärkölässä ja Hartolassa. Väestöpohja on n. 130 000 asukasta. Työskentelemme moniammatillisessa tiimimallissa, jossa samassa tiimissä työskentelevät mm. lääkärit, hoitajat, fysioterapeutti, miepä-hoitaja ja sosiaaliohjaaja. Terveyshyötytiimit vastaavat niistä potilaista, joilla on jokin kansansairaus tai niiden riskitekijöiden kasauma. Episoditiimit vastaavat muiden asiakkaiden hoidosta.

Haemme yleislääketieteen erikoislääkäriä Harjun terveyteen Lahteen, Iittiin, Kärkölään tai Hartolaan.

Yleislääketieteen erikoislääkärinä pääset työskentelemään osana moniammatillista tiimiä. Pyrimme siihen, että jokainen tiimi koostuu uransa eri vaiheessa olevista lääkäreistä. Erikoislääkärin ammattitaito ja kokemus ovat ensiarvoisen tärkeä osa koko tiimin toimintaa. Halutessasi työhön on mahdollista sisällyttää sektorityönä kouluterveydenhuoltoa ja neuvolaa sekä päivystystä. Pystymme tarjoamaan työnkuvan, joka räätälöidään juuri sinun kiinnostuksesi mukaisesti. Halutessasi voit työskennellä 1-2 pvä/vko etänä.

Tarjoamme ison työyhteisön, monipuolisen toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työsuhde tehtävään on toistaiseksi voimassa oleva ja työn aloitusajankohta sovittavissa elämäntilanteesi mukaan. Voimme sopia joustavasti sinulle sopivasta työpanoksesta.

Katso Harjun terveyden Yhteistyöllä potilaan parhaaksi -video, jossa kerrotaan moniammatillisesta tiimimallistamme:

https://youtu.be/ZGg_ymvoaTE

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Voit olla yhteydessä: Resurssipäällikkö Pia Hyppönen puh: 050-3987662, e-mail: pia.hypponen@harjunterveys.fi.

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Lahden sote-keskuksessa toimii Lahden kiireetön avosairaanhoito, traumapoli sekä kiirevastaanotto, joka on avoinna ma-pe klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Kiirevastaanotto on hoitajavetoinen ja ensihoito vie vakavasti sairaat potilaat suoraan keskussairaalan päivystykseen. Kiirevastaanoton lääkärinä toimit hoitajien konsulttina, mutta tarvittaessa hoidat potilasta, kun tilanne vaatii tarkempaa tutkimista tai statuksen tekoa. Kiirevastaanotolla ja pientraumapolilla on käytössä vierianalytiikka ja kuvantaminen on auki klo 8-16. Kiirevastaanotolla työskentelee samanaikaisesti kahdesta kolmeen lääkäriä.

Harjukatu 48
15100
Lahti

Lisätietoja

Vuorensola, Laura

Hae tätä paikkaa