Yleislääketieteen erikoislääkäri Harjun terveyteen

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme yleislääketieteen erikoislääkäriä Harjun terveyteen. Harjun terveydessä työskennellään moniammatillisessa tiimimallissa, jossa samassa tiimissä työskentelevät mm. lääkärit, hoitajat, fysioterapeutit, miepä-hoitajat ja sosiaaliohjaajat. Terveyshyötytiimit vastaavat etenkin pitkäaikaissairaiden hoidosta ja episoditiimit muiden asiakkaiden hoidosta.

Yleislääketieteen erikoislääkärinä pääset työskentelemään osana tätä moniammatillista tiimiä. Pyrimme siihen, että jokainen tiimi koostuu uransa eri vaiheessa olevista lääkäreistä. Erikoislääkärin ammattitaito ja kokemus ovat ensiarvoisen tärkeä osa koko tiimin toimintaa. Halutessasi työhön on mahdollista sisällyttää sektorityönä kouluterveydenhuoltoa ja neuvolaa sekä päivystystä. Pystymmekin muokkaamaan työnkuvaa juuri lääkärin mielenkiinnon mukaisesti ja halutessaan lääkäri pystyy jopa työskentelemään osan viikosta etänä.

Tarjoamme ison työyhteisön, monipuolisen toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työsuhde tehtävään on toistaiseksi voimassa oleva ja työnaloitusajankohta sovittavissa. Voimme sopia joustavasti sinulle sopivasta työpanoksesta.

Katso Harjun terveyden Yhteistyöllä potilaan parhaaksi -video, jossa kerrotaan moniammatillisesta tiimimallistamme:

https://youtu.be/ZGg_ymvoaTE

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Voit olla yhteydessä: Resurssipäällikkö Pia Hyppönen puh: 050-3987662, e-mail: pia.hypponen@harjunterveys.fi.

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Lahden sote-keskuksen kiirevastaanotto on avoinna ma-pe klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Kiirevastaanotto on hoitajavetoinen ja ensihoito vie vakavasti sairaat potilaat suoraan keskussairaalan päivystykseen. Kiirevastaanoton lääkärinä toimit hoitajien konsulttina, mutta tarvittaessa hoidat potilasta jos tilanne vaatii tarkempaa tutkimista tai statuksen tekoa. Kiirevastaanotolla on käytössä vierianalytiikka ja kuvantaminen on auki klo 8-16. Kiirevastaanotolla työskentelee samanaikaisesti kahdesta kolmeen lääkäriä.

Harjukatu 48
15100
Lahti

Lisätietoja

Vuorensola, Laura

Hae tätä paikkaa