Yleislääkäri Vantaan vankilan poliklinikalle

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Vantaan vankilan poliklinikkatyöhön osa-aikaista YLEISLÄÄKÄRIÄ toistaiseksi voimassa olevaan työhön vuoden 2022 alusta alkaen. Töitä on 1-2 päivänä viikossa.

Yleislääkärin työ vankiloiden poliklinikoilla on vaativaa, mutta mielenkiintoista ja erittäin hyvin palkattua. Haettavalta lääkäriltä toivotaan kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä sekä jämäkkää työotetta. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.

Työolot on järjestetty turvallisiksi tiukoilla turvatoimilla. Mehiläinen toimii työnantajana ja tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä!

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Vantaan vankila on vuonna 2002 toimintansa aloittanut vankila, jonka perustehtävänä on tutkintavankeuden toimeenpano ja vankikuljetus. Vankilassa on 165 vankipaikkaa. Vantaan vankilasta suoritettiin yli 9000 vankikuljetusta vuonna 2011. Keskivankiluku vuonna 2018 oli 201. Vankilassa sijaitsee Psykiatrisen vankisairaalan Vantaan yksikkö ja Etelä-Suomen rikosseuraamusalueen aluekeskuksen täytäntöönpanoyksikkö. Vantaan vankila sijaitsee Vantaan Itä-Hakkilassa. Sisäänkäynti vanhalta Lahdentieltä Siltaniitynkujalle.

Siltaniitynkuja 2
01260
Vantaa

Lisätietoja

Rasilainen, Kasperi
+358503465265

Hae tätä paikkaa