Yleislääkäri Vantaan kotisairaalaan

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Vantaan kotisairaalaan kokoaikaista YLEISLÄÄKÄRIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen aikavälille 1.12.2021 - 31.5.2022. Mahdollisuus jatkaa myös elokuun 2022 loppuun.

Vantaan kotisairaalassa hoidetaan infektiopotilaita sekä palliatiivisessa ja saattohoidossa olevia potilaita. Aikaisempi kokemusta palliatiivisesta ja saattohoidosta katsotaan eduksi. Kotisairaalan toimipiste sijaitsee Peijaksen sairaalan tiloissa ja potilastietojärjestelmänä käytetään Apottia.

Mehiläinen toimii työnantajana. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä.

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulassa sijaitseva 163-paikkainen Katriinan sairaala ja HUS-Peijaksen sairaalan yhteydessä toimiva 48-paikkainen geriatrinen akuuttiyksikkö. Katriinan sairaalassa toimii päiväsairaala ja geriatrinen vastaanotto. Vantaan sairaalan organisaatioon kuuluu myös Vantaan kotisairaala, jonka työyksikkö sijaitsee Peijaksessa (Sairaalakatu 1 E, Vantaa).

Sairaalakatu 1 E
01030
Vantaa

Lisätietoja

Kaarnamaa, Sirpa
0407421722

Hae tätä paikkaa