Yleislääkäri Vaasan vankilan poliklikalle

Haemme Vaasan vankilan poliklinikkatyöhön osa-aikaista YLEISLÄÄKÄRIÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde on osa-aikainen 1pv/vko ja alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Yleislääkärin työ vankiloiden poliklinikoilla on vaativaa, mutta mielenkiintoista ja erittäin hyvin palkattua. Haettavalta lääkäriltä toivotaan kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä sekä jämäkkää työotetta.

Työolot on järjestetty turvallisiksi tiukoilla turvatoimilla. Mehiläinen toimii työnantajana ja tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä!


Yksikön tiedot

Vaasan vankila muodostuu kahdesta yksiköstä, 58-paikkaisesta suljetutusta osastosta sekä 12-paikkaisesta avo-osastosta. Vankilassa on paikkoja sekä miehille että naisille ja avovankilaosastossa vain miehille. Vaasan vankilan vangit ovat pääosin kotoisin Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakunnista. Keskivankiluku vuonna 2018 oli 76. Vankila sijaitsee Vaasan keskustassa, meren rannalla Rantakadulla Vaskiluodon sillan eteläpuolella. Vankilalla on pitkät perinteet ja keskeinen asema kaupungin historiassa.

Lisätietoja

Rasilainen, Kasperi

Rantakatu
65100
Vaasa

Hae tätä paikkaa