Yleislääkäri Tuusulaan Hyrylän terveysasemalle

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Haemme Tuusulaan Hyrylän terveysasemalle kahta kokoaikaista YLEISLÄÄKÄRIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen aikavälille 11.10.-31.12.2021. Työnkuva on monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä. Lääkärillä olisikin hyvä olla jo hiukan kokemusta terveysasemalla työskentelystä. Potilastietojärjestelmänä on Pegasos.

Mehiläinen toimii työnantajana. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa!

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä!

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote), johon Etelä-Tuusulan sosiaali- ja terveysasema (Hyrylä) kuuluu, vastaa alueensa jäsenkuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä ja tuotannosta. Keusotessa terveyskeskuksissa on käytössä tiimimalli, jossa työskennellään osana moniammatillista tiimiä. Toiminnan ajatuksena on tuottaa asiantuntevaa palvelua potilaan tarpeet huomioiden ja voimavaroja tukien. Palveluita pyritään kehittämään jatkuvasti asiakas- sekä potilasystävällisemmiksi.

Hyryläntie 13
04300
Tuusula

Lisätietoja

Kaarnamaa, Sirpa
0407421722

Hae tätä paikkaa