Yleislääkäri Tapiolan lääkärikeskukseen

Haemme Espooseen Mehiläisen Tapiolan lääkärikeskukseen

YLEISLÄÄKÄRIÄ

Mehiläinen avasi Espooseen Tapiolaan kauppakeskus Ainoaan uuden täyden palvelun lääkärikeskuksen huhtikuussa 2021. Tapiolan laajennus on tärkeä osa Mehiläisen kasvusuunnitelmia Espoossa. Toimipisteessä tulee työskentelemään jopa yli 80 terveydenhuollon ammattilaista. 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme toteuttamaan maan parasta terveydenhuoltoa. Uudessa lääkärikeskuksessa Mehiläinen Tapiolan nykyiset tukijalat gynekologi- ja työterveyspalvelut laajenevat yleis- ja erikoislääkäritarjonnan sekä suun terveyden palvelujen osalta.   
Lääkärikeskus toimii laajoilla aukioloajoilla kauppakeskus Ainoan tulevassa laajennuksessa M-tasolla osoitteessa Länsituuli 10.

Tahdomme tarjota sinulle monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan. Moniammatillinen tiimi sekä kattavat ja hyvin toimivat tukipalvelut tukevat työtäsi. Elämäntilanteesi mukaan voit työskennellä meillä ammatinharjoittajana koko- tai osapäiväisesti.

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Lääkärintyön lisäksi voimme tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia mm. erikoisklinikoillamme sekä liiketoimintamme kehittämiseen ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä. Yksiköissä on kattava kollegatuki sekä viihtyisät työtilat. Yksiköissä on mahdollista tehdä myös ilta- sekä viikonloppuvuoroja.

Odotamme sinulta:
- hyvää lääketieteellistä osaamista
- dynaamista, eteenpäin katsovaa kehitysmyönteisyyttä
- asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle:
- monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan
- moniammatillisen tiimin ja työyhteisön tuen
- digitaaliset työkalut
- mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen
- yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön
- kilpailukykyisen palkkion

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää!
Palvelupäällikkö Heidi Välitorppa. puh. 040 1856570, heidi.valitorppa@mehilainen.fi
Resurssipäällikkö Mari Vuorensola, puh. 040 1721593, mari.vuorensola@mehilainen.fi


Yksikön tiedot

Uudessa lääkärikeskuksessa Mehiläinen Tapiolan nykyiset tukijalat gynekologi- ja työterveyspalvelut laajenevat yleis- ja erikoislääkäritarjonnan sekä suun terveyden palvelujen osalta.    Lääkärikeskus toimii laajoilla aukioloajoilla kauppakeskus Ainoan tulevassa laajennuksessa M-tasolla osoitteessa Länsituuli 10.

Lisätietoja

Vuorensola, Mari

Länsituuli 10
02100
Espoo

Hae tätä paikkaa