Yleislääkäri Siikalatvan Oma Lääkärisi -terveysasemalle

Haemme YLEISLÄÄKÄRIÄ vakituiseen työsuhteeseen Mehiläiselle ulkoistettuun sote-kokonaisuuteen Siikalatvalle, lyhyen ajomatkan päähän Oulusta.

Oma Sote Siikalatva on kuntalaisen ehdoilla toteutettavaa huipputason julkista sosiaali- ja terveydenhuoltoa. Mehiläinen on vastannut Siikalatvan kunnan koko sosiaali- ja terveyspalveluista vuodesta 2017 lukien.

Terveyskeskuksemme sijaitsevat Rantsilassa ja Pulkkilassa, missä toimivat myös laboratorio, röntgen ja vuodeosasto. Vastaamme koko kunnan sosiaali- ja terveydenhuollosta mukaan lukien neuvolatyö kouluterveydenhuolto, opiskelijaterveydenhuolto, palvelukeskukset, kotisairaanhoito, mielenterveysneuvola ja perheneuvolatyö. Väestö on noin 5200 asukasta.

Elämme aikaamme edellä: sosiaali- ja terveyspalvelut ovat saman katon alla ja erikoislääkärit on jalkautettu terveyskeskuksiin. Kuukausittain meillä käy useita erikoislääkäriä, mm. gynekologi, geriatri, psykiatri ja lastenlääkäri. Konsultaatiomahdollisuudet ovat siis erinomaiset. Siikalatvalaisten potilaiden erikoissairaanhoito tapahtuu sairaanhoitopiirin lisäksi enenevässä määrin Oulun Mehiläisessä, minne hoitopolku on erittäin nopea.

Tarjoamme valittavalle henkilölle kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut isossa talossa, roolin kasvavassa organisaatiossa ja mielenkiintoiset urakehitysmahdollisuudet Mehiläisessä. Työnkuvaa voidaan tarvittaessa muokata tekijän kiinnostusten mukaan ja myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Mehiläinen-konserni on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista yksityisistä terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottajista Suomessa. Yli 110-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan.

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä: Tommi Lahtinen, Resurssipäällikkö
tommi.lahtinen@mehilainen.fi tai p. 040 487 5840.

Tervetuloa moniammatilliseen tiimiimme!


Lisätietoja

Lahtinen, Tommi

Hae tätä paikkaa