HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Yleislääkäri Riihimäen lääkärikeskukseen

Haemme Riihimäen lääkärikeskukseen

YLEISLÄÄKÄRIÄ

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme toteuttamaan maan parasta terveydenhuoltoa. Ammattitaito, asenne ja auttamisen halu ovat asioita, jotka kuvaavat työyhteisöämme mielestämme hyvin.

Tahdomme tarjota sinulle monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan. Moniammatillinen tiimi sekä kattavat ja hyvin toimivat tukipalvelut tukevat työtäsi. Elämäntilanteesi mukaan voit työskennellä meillä ammatinharjoittajana koko- tai osapäiväisesti.

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Lääkärintyön lisäksi voimme tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia mm. erikoisklinikoillamme sekä liiketoimintamme kehittämiseen ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä. Yksikössä on mahdollista tehdä myös ilta- sekä viikonloppuvuoroja.

Odotamme sinulta:
- hyvää lääketieteellistä osaamista
- dynaamista, eteenpäin katsovaa kehitysmyönteisyyttä
- asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle:
- monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan
- moniammatillisen tiimin ja työyhteisön tuen
- digitaaliset työkalut
- mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen
- yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön
- kilpailukykyisen palkan/palkkion

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Riihimäen rautatieaseman vieressä ja myös omalla autolla liikkuessa parkkipaikkoja löytyy toimipisteen läheisyydestä hyvin. Toimitilamme ovat viihtyisät ja työvälineet ovat ajantasalla. Henkilökuntamme on ammattitaitoista, avuliasta ja ystävällistä. Ilmapiiri toimipisteessämme on avoin ja positiivinen.

Tervetuloa joukkoomme!


Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää vastaanottomahdollisuuksista!

Lisätietoja Yksikönpäällikkö Katriina Malinen, kati.a.malinen@mehilainen.fi, p. 040 778 5834 tai Resurssipäällikkö Riina Mattila, riina.mattila@mehilainen.fi, p. 050-9111557


Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Mattila, Riina

Hae tätä paikkaa