Yleislääkäri Rautjärven hyvinvointikeskukseen

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Haemme YLEISLÄÄKÄRIÄ Rautjärven hyvinvointikeskukseen 1.3.2023 alkaen koko- tai osa-aikaisesti. Työjaksoja on mahdollista sopia hyvinkin joustavasti sekä omien toiveiden mukaisesti. Työnkuva on monipuolista terveyskeskustyötä sisältäen kiirevastaanottoa ja ajanvarausvastaanotto. Potilastietojärjestelmä Lifecare, johon järjestetään tarvittaessa perehdytys. Lifecare osaaminen katsotaan eduksi.

Halutessasi järjestämme sinulle kalustetun asunnon käyttöösi. Mehiläinen toimii työnantajana ja tarjoaa todella kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuiko tästä työmahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla!
puh. 040 125 6014
s-posti: benjamin.raunio@mehilainen.fi

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Hyvinvointiasema sijaitsee Simpeleellä noin 50 km päässä Imatralta. Hyvinvointikeskus on avoinna ma-pe klo 8:00-16:00

Viipurinkatu 6
56800
Simpele

Lisätietoja

Raunio, Benjamin

Hae tätä paikkaa