Yleislääkäri Raaseporin terveysasemalle

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Raaseporin terveysasemalle kokoaikaista YLEISLÄÄKÄRIÄ.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan. Työjakson pituus täysiaikaisena työntekijänä on noin 2 kuukautta ja sijoittuu vuodelle 2023, osa-aikaisuus myös mahdollinen. Työnkuva sisältää lähi- ja etävastaanottoja, hoitajakonsultaatioita, reseptien uusintaa ja lausuntojen tekemistä. Työ suoritetaan arkisin klo 8–16.30 välillä. Hyvä kielitaito toisessa ja tyydyttävä toisessa kotimaisessa kielessä.

Mehiläinen toimii työnantajana ja tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä!

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Raaseporissa on tällä hetkellä kolme toimivaa terveysasemaa. Ne sijaitsevat Tammisaaressa, Karjaalla ja Pohjassa. Tenholassa toimii neuvolavastaanotto, ja lisäksi useissa paikoissa kunnan alueella toimii terveydenhoitajan vastaanotto tiettyinä viikonpäivinä.

Itäinen Rantakatu 9
10600
Tammisaari

Lisätietoja

Ahonen, Alina
0406203623

Hae tätä paikkaa