Yleislääkäri Pyhäselän vankilan poliklinikalle

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Haemme Pyhäselän vankilan poliklinikkatyöhön osa-aikaista YLEISLÄÄKÄRIÄ toistaiseksi voimassa olevaan työhön vuoden 2022 alusta alkaen. Töitä on kahtena päivänä viikossa.

Yleislääkärin työ vankiloiden poliklinikoilla on vaativaa, mutta mielenkiintoista ja erittäin hyvin palkattua. Haettavalta lääkäriltä toivotaan kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä sekä jämäkkää työotetta. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.

Työolot on järjestetty turvallisiksi tiukoilla turvatoimilla. Mehiläinen toimii työnantajana ja tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä!

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Pyhäselän vankilassa on paikkoja sekä miehille että naisille, kaikkiaan 87 paikkaa. Keskivankiluku vuonna 2018 oli 81. Pyhäselän vankila sijaitsee Joensuussa, 25 km kaupungin keskustasta etelään. Pyhäselän vankilassa työskentelee noin 60 henkilöä. Vangeille on tarjolla työtä puusepänverstaalla ompelimossa, kiinteistöjen huollossa ja keittiöllä. Vankilassa toimii aikuislukio. Kuntouttavana toimintana on tarjolla mm. päihdetyötä ja väkivaltarikoksiin syyllistyneille pitkä kuntoutusohjelma (OMA-kurssi).

Paavontie 6
82200
Hammaslahti

Lisätietoja

Rasilainen, Kasperi
+358503465265

Hae tätä paikkaa