Yleislääkäri Pornaisten terveysasemalle

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Haemme Pornaisten terveysasemalle kokoaikaista YLEISLÄÄKÄRIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen aikavälille 3.1.-31.8.2022. Työnkuva on monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä. Lääkärillä olisikin hyvä olla jo hiukan kokemusta terveysasemalla työskentelystä. Mahdollisuus myös sijoittua Mäntsälän terveysasemalle. Pornaisten tiimi toimii yhteistyössä Mäntsälän terveysaseman kanssa. Potilastietojärjestelmänä molemmissa terveysasemissa on Pegasos.

Mehiläinen toimii työnantajana. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa!

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä!

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Pornaisten terveysasema on uusimaalaisen Pornaisten kunnan keskustaajamassa eli Kirveskoskella toimiva julkisen palvelun terveysasema. Sen palvelut on vuodesta 2019 lähtien tuottanut kuuden kunnan yhteinen Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä (Keusote). Terveysaseman yhteydessä toimii HUSLABin toteuttama Pornaisten terveysaseman laboratorio.

Latiskantie 3
07170
Pornainen

Lisätietoja

Kaarnamaa, Sirpa
0407421722

Hae tätä paikkaa