Yleislääkäri Myyrmäen terveysasemalle ja Myyrmäen arviointi- ja kuntoutusyksikköön

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Vantaan Myyrmäen terveysasemalle ja Myyrmäen arviointi- ja kuntoutusyksikköön osa-aikaista YLEISLÄÄKÄRIÄ ajanjaksolle 18.10.2021-31.1.2022. Työ koostuu Myyrmäen terveysaseman päiväpoliklinikan työstä sekä arviointi- ja kuntoutusyksikön työstä. Lääkäri toimii myös Myyrmäen arviointi- ja kuntoutusyksikön vastuulääkärinä. Yksikkö on 60 paikkainen.

Työnkuva:
1 päivä viikossa Myyrmäen arviointi- ja kuntoutusyksikössä
1,5 päivää viikossa Myyrmäen terveysasemalla päiväpoliklinikalla ja samalla Myyrmäen arviointi- ja kuntoutusyksikön konsulttina toimiminen

Arviointi- ja kuntoutusyksikkö on 60 paikkainen kuntoutus- ja arviointiyksikkö iäkkäille yli 65v asiakkaille. Yksikössä on sekä tehokuntoutujia 1-2 kk kuntoutusjaksolla sekä intervallihoitoa. Näiden lisäksi voi olla kriisiasiakkaita. Intervallijaksolta jäädään joskus odottamaan hoivapaikkaa, kun perheen jaksaminen ei enää riitä. Näitä hoivapaikan/palvelutalopaikan odottajia onkin usein puolet asiakkaista.

Lääkärin tukea tarvitaan mm. akuutin tilanteen hoitamiseen (tulehdukset, voinnin romahtaminen), saattohoitoihin / hoitolinjojen rajaamiseen, lausuntojen tekemiseen, muistitutkimusselvittelyihin ja lääkityksen fiksaamiseen (verenpainetauti, turvotukset, hengenahdistus, kivut). Usein asiakkaan asiat ovat olleet hoitamattomina jo jonkin aikaa (iäkäs omaishoitaja hoitaa asioita tai ei olla oltu tietoisia yksin asuvan asiakkaan kunnosta) ja voinnin stabiloimiseksi tarvitaan tehostettua lääkärin ja hoitajan apua.

Mehiläinen toimii työnantajana. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä.

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Myyrmäen terveysasema sijaitsee keskeisellä paikalla Myyrmäessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella Länsi-Vantaalla. Terveysasema palvelee noin 39 000 asukkaan väestöä ja siellä työskentelee noin 25 lääkäriä ja 35 terveydenhuollon ammattihenkilöä. Myyrmäen terveysasema on ns. laajan palvelun terveysasema, jonka palveluihin sisältyy lääkärin ja hoitajan vastaanottotoiminnan lisäksi Länsi-Vantaan diabetesyksikkö ja ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvola sekä skopiatoiminta.

Jönsaksentie 4
01600
Vantaa

Lisätietoja

Kaarnamaa, Sirpa
0407421722

Hae tätä paikkaa