Yleislääkäri Mäntsälän terveysasemalle

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Mäntäsälän terveysasemalle kokoaikaista YLEISLÄÄKÄRIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen aikavälille 3.1.-31.8.2022. Työnkuva on monipuolista terveyskeskuslääkärin vastaanottotyötä. Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymässä (KEUSOTE), johon Mäntsälän terveysasema kuuluu, on terveyskeskuksissa tiimimalli, jossa noin puolet lääkäreistä on yhteisessä huoneessa tekemässä etävastaanottoa (hyvät konsultaatio mahdollisuudet) ja toinen puoli tekee yhdessä vastaanottoja kiireellisimmissä tapauksissa. Potilastietojärjestelmänä on Pegasos.

Mehiläinen toimii työnantajana. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä.

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Mäntsälän terveysasema on uusimaalaisen Mäntsälän kunnan kirkonkylällä sijaitseva julkisen palvelun terveysasema. Se on vuodesta 2019 lähtien toiminut osana kuuden kunnan yhteistä Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymää (Keusote). Terveysaseman yhteydessä toimii HUSLABin toteuttama Mäntsälän terveysaseman laboratorio. Väestöpohjaltaan Keusote on Suomen suurin perustason sote-palveluihin keskittyvä kuntayhtymä. Sen alueella asuu noin 200 000 ihmistä. Yhtymän palveluksessa on noin 3 500 työntekijää.

Kivistöntie 14
04600
Mäntsälä

Lisätietoja

Kaarnamaa, Sirpa
0407421722

Hae tätä paikkaa