Yleislääkäri Lahteen ja Lahden seudulle Päijät-Hämeeseen

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Tarjolla paikka yleislääkärille Mehiläisen ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän uudessa yhteisyrityksessä Harjun terveys Oy:ssä. Työnkuva on yleislääkärin työtä, johon voi yhdistää sektorityönä kouluterveydenhuoltoa ja neuvolatyötä. Kysy meiltä myös yleislääkärin vapaita paikkoja joko Lahdesta tai Lahden lähialueen terveysasemilta (Nastola, Iitti, Kärkölä). Työskentelytapana on uusi moniammatillinen tiimityömalli.

Tarjoamme idearikkaan ja aktiivisen työyhteisön, toiveesi mukaisen toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset työsuhde-edut. Työn aloitusajankohta sovittavissa. Toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen työsuhde. Kuukausipalkka tai tuntipalkka myös sovittavissa. Virkatyöaika ma - pe klo 08 - 20 välillä. Myös osa-aikatyö mahdollisuus. Mahdollista myös halutessaan yhdistää työ Päijät-Hämeen Akuutti24 sairaalan ilta- ja viikonloppupäivystyksiin.

Kokonaisuus kattaa myös Lahden kaupunginsairaalassa toimivan Nopsa päivä- ja traumapäivystyspisteen. Harjun terveyden palveluiden piiriin kuuluu noin 130 000 Päijät-Hämeen asukasta.

Katso video, jossa lääkärimme kertovat miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen:
https://mehilainen.emmi.fi/l/sVsPDFLm_rkS

Mehiläinen-konserni on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista yksityisistä terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottajista Suomessa. Yli 110-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan.

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Voit olla yhteydessä Resurssipäällikkö Lauri Salmela puh: 040-6502982, e-mail: lauri.salmela@mehilainen.fi, Rekrytointivastaava Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-5951871, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi tai Rekrytointivastaava Maunu Nivala puh: 044-9998825, e-mail: maunu.nivala@mehilainen.fi

Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksen tulevaisuuden työmahdollisuuksista Mehiläisen sivujen kautta osoitteessa www.mehilainen.fi/avoimet-tyopaikat. Katsotaan yhdessä, minkälainen urapolkusi Mehiläisellä voisi olla!

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Lisätietoja

Salmela, Lauri

Hae tätä paikkaa