Yleislääkäri Kotkan Karhulan sairaalaan

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Etsimme Karhulan sairaalan kuntoutusosastotyöhön YLEISLÄÄKÄRIÄ pitkään työsuhteen. Työjakso on hyvin sovittavissa sinun toiveiden mukaisesti ja pystymme tarjoamaan ison talon edut. Karhulan sairaalassa olevilla kahdella vuodeosastolla toteutetaan kuntouttavaa vuodeosastohoitoa erikoissairaanhoidosta tai päivystyksestä jatkohoitoon siirtyville potilaille. Potilastietojärjestelmä on Life Care.

Autamme myös muuton kanssa jos olet tulossa kauempaa sekä muissa käytännönjärjestelyissä. Mehiläinen toimii työnantajana. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä.

Tervetuloa moniammatilliseen tiimiimme!

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti. Kymsote työllistää noin 6 000 eri alojen ammattilaista, jotka palvelevat noin 163 000 maakunnan asukasta. Kymsote on tulevaisuuden toimija, jonka tavoite on, että kymenlaaksolaiset ovat aktiivisia, hyvinvoivia ja toimintakykyisiä eri elämäntilanteissa.

Kotkantie 41
48210
Kotka

Lisätietoja

Ahonen, Alina
0406203623

Hae tätä paikkaa