Yleislääkäri Kivenlahden terveysasemalle

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Espoon Kivenlahden terveysasemalle YLEISLÄÄKÄRIÄ 1.6.2023-31.12.2023 ajanjaksolle. Työn aloitusajankohta on erikseen sovittavissa.

Kivenlahden terveysasema palvelee Matinkadun terveysaseman tiloissa 18.6.2023-6.8.2023. Työnkuva sisältää lähi- ja etävastaanottoja, hoitajakonsultaatioita, lääkemääräysten uusintaa ja lausuntojen tekemistä. Työ suoritetaan arkisin klo 8–16.30 välillä ja työssä käytetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen välineitä. Etätyöskentely voi olla mahdollista mikäli tietoturva- ja suoja voidaan etätyöskentelyssä turvata. Etätyöskentely ulkomailla ei ole mahdollista. Tarvittaessa lääkärillä pitää olla valmius sijaistaa muilla Etelä-Espoon terveysasemilla (Matinkatu, Soukka, Tapiola). Terveysaseman apulaisylilääkäri vastaa lääkärin työvuorojen ja työlistan suunnittelusta. Työaikaa 40h/vk ei saa ylittää ilman terveysaseman apulaisylilääkärin lupaa. Osa-aikainen työaika mahdollinen.

Mehiläinen toimii työnantajana. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Meriusva 3, 02320 Espoo

Meriusva 3
02320
Espoo

Lisätietoja

Ahonen, Alina
0406203623

Hae tätä paikkaa