Yleislääkäri Harjun terveyteen

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Harjun Terveys Oy on Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen yhteisyritys Päijät-Hämeessä, joka tuottaa noin 130 000 asukkaalle laadukkaita sote-keskuspalveluja. Sote-keskuksemme sijaitsevat Lahdessa, Nastolassa, Iitissä ja Kärkölässä.

Haemme nyt yleislääkäriä Harjun terveyteen. Harjun terveydessä työskennellään moniammatillisessa tiimimallissa, jossa samassa tiimissä työskentelevät mm. lääkärit, hoitajat, fysioterapeutit, miepä-hoitajat ja sosiaaliohjaajat. Terveyshyötytiimit vastaavat etenkin pitkäaikaissairaiden hoidosta ja episoditiimit muiden asiakkaiden hoidosta. Meillä on mahdollista tehdä myös erilaisia sektoritöitä mm. neuvolaa ja kouluterveydenhuoltoa sekä kiirevastaanottoa, että pientraumaa. Pystymmekin muokkaamaan työnkuvaa juuri lääkärin mielenkiinnon mukaisesti ja halutessaan lääkäri pystyy jopa työskentelemään osan viikosta etänä.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, idearikkaan ja aktiivisen työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset työsuhde-edut. Työsuhde tehtävään on toistaiseksi voimassa oleva ja työnaloitusajankohta sovittavissa.

Katso Harjun terveyden Yhteistyöllä potilaan parhaaksi -video, jossa kerrotaan moniammatillisesta tiimimallistamme:

https://youtu.be/ZGg_ymvoaTE

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Voit olla yhteydessä: Resurssipäällikkö Pia Hyppönen puh: 050-3987662, e-mail: pia.hypponen@harjunterveys.fi.

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Lahden sote-keskuksessa toimii Lahden kiireetön avosairaanhoito, traumapoli sekä kiirevastaanotto, joka on avoinna ma-pe klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Kiirevastaanotto on hoitajavetoinen ja ensihoito vie vakavasti sairaat potilaat suoraan keskussairaalan päivystykseen. Kiirevastaanoton lääkärinä toimit hoitajien konsulttina, mutta tarvittaessa hoidat potilasta, kun tilanne vaatii tarkempaa tutkimista tai statuksen tekoa. Kiirevastaanotolla ja pientraumapolilla on käytössä vierianalytiikka ja kuvantaminen on auki klo 8-16. Kiirevastaanotolla työskentelee samanaikaisesti kahdesta kolmeen lääkäriä.

Harjukatu 48
15100
Lahti

Lisätietoja

Vuorensola, Laura

Hae tätä paikkaa