Yleislääkäri Harjun terveyden sote-keskukseen Iittiin

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme YLEISLÄÄKÄRIÄ Iitin sote-keskukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuva on yleislääkärin työtä, johon on mahdollista yhdistää sektorityönä kouluterveydenhuoltoa ja neuvolaa. Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työ alkaa yhdessä sovitusti mahdollisimman pian. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kuukausipalkkainen työsuhde. Työaika on ma-pe klo 8–16 -välillä. Voimme sopia joustavasti sinulle sopivasta työpanoksesta.
Kysy lisää!

Odotamme hakijalta tehtävän edellyttämää kliinistä työkokemusta, oma-aloitteellisuutta, aktiivista työotetta, sekä halua työskennellä osana moniammatillista tiimiä.

Asiakkaita palvelevat sote-keskuksissa moniammatilliset tiimit. Jokaisessa tiimissä on mukana sairaanhoitajia, fysioterapeutti, sosiaaliohjaaja, suun terveydenhuollon ammattilainen ja lääkäri. Asiakkaan yksilöllinen tilanne ratkaisee, kuka lähtee asiaa hoitamaan.

Harjun Terveys Oy on Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen uusi yhteisyritys Päijät-Hämeessä, joka tuottaa noin 130 000 asukkaalle laadukkaita sote-keskuspalveluja, joissa on helppo asioida silloin kun tarve vaatii. Se tuo myös asukkaille kokonaan uusia mahdollisuuksia asioida digitaalisesti.

Katso video, jossa lääkärimme kertovat miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen:
https://www.youtube.com/watch?v=Vu_wgBZq2zA

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä!

Voit olla yhteydessä Resurssipäällikkö Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-8325988, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä ja Mehiläinen ovat perustaneet yhteisyrityksen tuottamaan Lahden, Kärkölän ja Iitin asukkaille maan parhaita sosiaali- ja terveyskeskuspalveluita vuoden 2021 alusta. Terveyskeskus toimii osoitteessa Iitintie 29 ja on auki arkisin klo 8-16. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare. Työnkuva on tiimityömallin parissa tehtävää moniammatillista työtä.

Iitintie 29
47400
Iitti

Lisätietoja

Kohonen, Emmi-Lotta

Hae tätä paikkaa