Yleislääkäri Harjun terveyden Nastolan sote-keskukseen

Haemme YLEISLÄÄKÄRIÄ Nastolan sote-keskukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuva on yleislääkärin työtä, johon on mahdollista yhdistää sektorityönä kouluterveydenhuoltoa. Tarjoamme ison työyhteisön, monipuolisen toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työ alkaa yhdessä sovitusti mahdollisimman pian. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kuukausipalkkainen työsuhde. Työaika on ma - pe klo 7.45 -20.00 välillä ja lauantaisin klo. 9-15 välillä. Voimme sopia joustavasti sinulle sopivasta työpanoksesta. Kysy lisää!

Odotamme hakijalta tehtävän edellyttämää kliinistä työkokemusta, oma-aloitteellisuutta, aktiivista työotetta, sekä halua työskennellä osana moniammatillista tiimiä.

Asiakkaita palvelevat sote-keskuksissa moniammatilliset tiimit. Jokaisessa tiimissä on mukana sairaanhoitajia, fysioterapeutti, sosiaaliohjaaja, suun terveydenhuollon ammattilainen ja lääkäri. Asiakkaan yksilöllinen tilanne ratkaisee, kuka asiantuntija lähtee asiaa hoitamaan. Hoito alkaa heti ensikontaktissa. Tiimit hoitavat sekä kiireelliset että kiireettömät asiat. Erityisesti uudella toimintatavalla päästään pureutumaan paljon palveluita käyttävien asiakkaiden tarpeisiin, ja asiakkaasta otetaan tiimissä kokonaisvaltainen vastuu.

Harjun Terveys Oy on Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen uusi yhteisyritys Päijät -Hämeessä, joka tuottaa noin 130 000 asukkaalle laadukkaita sote-keskuspalveluja, joissa on helppo asioida silloin kun tarve vaatii. Se tuo myös asukkaille kokonaan uusia mahdollisuuksia asioida digitaalisesti.
Kysy lisää monipuolista työmahdollisuuksistamme, niin katsotaan yhdessä sinulle mieluinen työnkuva!

Katso video, jossa lääkärimme kertovat miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen:
https://mehilainen.emmi.fi/l/sVsPDFLm_rkS

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä!

Voit olla yhteydessä Resurssipäällikkö Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-5951871, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi, tai Resurssipäällikkö Lauri Salmela puh: 040-6502982, e-mail: lauri.salmela@mehilainen.fi


Lisätietoja

Kohonen, Emmi-Lotta

Pohjoinen Hesperiankatu 17 C
00260
Helsinki

Hae tätä paikkaa