Yleislääkäri Harjun terveyden Iitin sote-keskukseen

Haemme YLEISLÄÄKÄRIÄ Iitin sote-keskukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuva on yleislääkärin työtä, johon on mahdollista yhdistää sektorityönä kouluterveydenhuoltoa ja neuvolaa. Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työ alkaa yhdessä sovitusti mahdollisimman pian. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kuukausipalkkainen työsuhde. Työaika on ma-pe klo 8–16 -välillä. Voimme sopia joustavasti sinulle sopivasta työpanoksesta.
Kysy lisää!

Odotamme hakijalta tehtävän edellyttämää kliinistä työkokemusta, oma-aloitteellisuutta, aktiivista työotetta, sekä halua työskennellä osana moniammatillista tiimiä.

Asiakkaita palvelevat sote-keskuksissa moniammatilliset tiimit. Jokaisessa tiimissä on mukana sairaanhoitajia, fysioterapeutti, sosiaaliohjaaja, suun terveydenhuollon ammattilainen ja lääkäri. Asiakkaan yksilöllinen tilanne ratkaisee, kuka lähtee asiaa hoitamaan.

Harjun Terveys Oy on Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen uusi yhteisyritys Päijät -Hämeessä, joka tuottaa noin 130 000 asukkaalle laadukkaita sote-keskuspalveluja, joissa on helppo asioida silloin kun tarve vaatii. Se tuo myös asukkaille kokonaan uusia mahdollisuuksia asioida digitaalisesti.

Katso video, jossa lääkärimme kertovat miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen:
https://www.youtube.com/watch?v=Vu_wgBZq2zA

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä!

Voit olla yhteydessä Rekrytointivastaava Maunu Nivala puh: 044-9998825, e-mail: maunu.nivala@mehilainen.fi, Rekrytointivastaava Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-5951871, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi, tai Resurssipäällikkö Lauri Salmela puh: 040-6502982, e-mail: lauri.salmela@mehilainen.fi


Lisätietoja

Nivala, Maunu

Hae tätä paikkaa