HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Yleislääkäri Espoon Matinkylän Oma Lääkärisi -terveysasemalle

Avoimena yleislääkärin paikka Matinkylän Oma Lääkärisi -asemalla ajalla: 28.09.2020 - 04.01.2020. Tervetuloa töihin nykyaikaiselle terveysasemalle!

Oma Lääkärisi Matinkylän asemalla keskitymme toiminnassamme hoidon saatavuuteen, pitkäaikaissairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, hoidon vaikuttavuuden mittaamiseen, sähköiseen asiointiin sekä terveyspalveluiden jatkuvaan kehittämiseen asiakaslähtöisesti. Panostamme erityisesti henkilöstömme hyvinvointiin ja henkilökohtaisen ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen.

Mehiläinen tarjoaa mielenkiintoisen työnkuvan, kilpailukykyisen korvauksen ja valtakunnallisen konsernin työsuhde-edut sekä urakehitysmahdollisuudet. Työnkuvaa voidaan räätälöidä oman kiinnostuksen mukaan ja otamme huomioon toiveet työaikojen suhteen. Työsuhde on määräaikainen, mutta Mehiläisen laajojen mahdollisuuksien joukosta löytyy varmasti urakehitystäsi tukeva mielenkiintoinen jatko myös tämän jälkeen!

Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä Resurssipäällikkö Lauri Salmelaan puh 040 650 2982, email: lauri.salmela@mehilainen.fi, jos kiinnostus tätä paikkaa kohtaan heräsi tai jos haluat kuulla muistakin työmahdollisuuksistamme. Räätälöidään sinulle yhdessä mielenkiintoinen työnkuva Mehiläisellä!


Lisätietoja

Salmela, Lauri

Piispansilta 19, Ison Omenan palvelutori
02230
Espoo

Hae tätä paikkaa