Yleislääkäri Espoon Ison Omenan terveysasemalle

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Espoon Ison Omenan terveysasemalle kahta YLEISLÄÄKÄRIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2023-31.12.2023.

Työnkuva sisältää lähi- ja etävastaanottoja, hoitajakonsultaatioita, reseptien uusintaa ja lausuntojen tekemistä. Työ suoritetaan arkisin klo 8–16.30 välillä ja työssä käytetään Espoon kaupungin välineitä. Osa-aikatyö myös mahdollinen. Palveluntilaaja varaa oikeuden tarvittaessa sijoittaa lääkärin muille Etelä-Espoon terveysasemille oman palveluntarpeensa mukaan.

Iso omenan terveysasema on täysin uusi ja moderni terveysasema, jossa työviihtyvyys on loistava. Iso Omenan terveysasema sijaitsee kauppakeskuksen yläkerrassa, jossa on kirjasto, KELA, iso neuvola, mielenterveys ja päihde, sosiaaliohjaaja, kaikki saman katon alla. Omenassa on erittäin kokeneet hoitajat lääkärin tukena. Espoossa lääkärit saavat hyvän perehdytyksen ja erinomaisen seniorituen. Katsomme eduksi kokemuksen terveyskeskustyöstä sekä muidenkin kuin suomenkielen hallinnan.

Mehiläinen toimii työnantajana. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä!

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Ison Omenan terveysasema on Espoon kaupungin terveysasema, joka toimii Matinkylän kaupunginosassa, Matinkylän metroaseman yläpuolella, kauppakeskus Ison Omenan eteläpäädyn kolmannessa kerroksessa. Se vastaa noin 40 000 asukaan palveluista laajennetuin aukioloajoin hyvien liikenneyhteyksien solmukohdassa.

Suomenlahdentie 1
02230
Espoo

Lisätietoja

Ahonen, Alina
0406203623

Hae tätä paikkaa