Yleislääkäreitä Vuosaaren ja Myllypuron terveysasemille

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme YLEISLÄÄKÄREITÄ Myllypuron ja Vuosaaren terveysasemille määräaikaisiin tai toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin heti tammikuun 2022 alusta alkaen. Mehiläinen vastaa yhteensä kuuden lääkärin työpanoksen tuottamisesta Vuosaaren ja Myllypuron terveysasemien kiirevastaanottoon. Molemmilla asemilla työskentelee myös kaksi Mehiläisen hoitajaa. Työnkuva sisältää pääasiassa kiirevastaanottoa, mutta mahdollisesti myös muitakin terveyskeskustöitä, esimerkiksi sektoritöitä. Potilastietojärjestelmä on Apotti. Kysy lisää tk-palveluiden kertymisestä. Työjakso voidaan räätälöidä sinun toiveiden mukaisesti.

Mehiläinen toimii työnantajana ja tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä!

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Lisätietoja

Koistinen, Joni

Hae tätä paikkaa