Yleislääkäreitä neuvolatyöhön Vantaan lääkärikeskuksiin

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Vantaan Kielotien ja Myyrmäen Mehiläiseen

YLEISLÄÄKÄREITÄ LASTEN- JA ÄITIYSNEUVOLATYÖHÖN

Etsimme yleislääkäreitä työskentelemään sekä lastenneuvolan että äitiysneuvolan parissa Vantaan Kielotien sekä Myyrmäen lääkärikeskuksissamme. Toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta vastaavasta työstä vähintään vuoden ajan tai voit olla lastentauteihin tai naistentauteihin erikoistuva lääkäri. Työmäärä on sovittavissa joustavasti elämäntilanteesi mukaan ja voit toimia joko ammatinharjoittajana tai palkkasuhteisena. Kuulemme mielellämme toiveistasi vastaanoton pitämisen suhteen, jotta voimme rakentaa juuri sinun elämäntilanteeseen sopivan paketin.

Kielotien yksikkömme on muuttamassa tammikuussa 2022 uusiin upeisiin tiloihin aivan Tikkurilan juna-aseman läheisyyteen, joten kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Myyrmäen yksikkö on pienempi, kodinomainen lääkärikeskus ja molemmissa yksiköissä asiat hoituvat joustavasti yksikön vastuuhenkilöiden kanssa. Mikäli haluat tulla tutustumaan yksikköihimme, olet lämpimästi tervetullut!

Odotan jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja: Resurssipäällikkö Riina Mattila, p. 050 911 1557, riina.mattila@mehilainen.fi

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Mehiläinen Kielotie on toiminut Vantaalla Tikkurilan Grandin kulmassa vuodesta 1984 tarjoten kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut yksityis- ja työterveysasiakkaille. Palveluihimme kuuluvat mm. kirurgiset toimenpiteet, tähystykset, laserhoidot,astma- ja allergiaohjaus,SUP ja UVB valohoidot, diabetesneuvonta ja matkailijan rokotukset lapsille ja aikuisille. Mehiläinen Kielotien tarjoaa monipuoliset kuvantamispalvelut (röntgen-, mammografia- ja ultraäänitutkimukset) ja laboratoriopalvelut mm. ENMG, rasitus-EKG, spirometria ja yöunipolygrafia. Fysioterapia tarjoaa fysikaalisia hoitoja, ohjausta, kuntotestejä ja lymfaterapiaa. Yleislääkäripäivystys mahdollistaa nopean hoitoonpääsyn ilman ajanvarausta lääkärikeskuksen aukioloaikojen puitteissa. Yleislääkäripäivystyksessä hoidamme tapaturmat ja äkilliset sairastumiset nopeasti ja joustavasti kokeneiden lääkäreidemme ja hoitajiemme toimesta.

Kielotie 7 A
01300
Vantaa

Lisätietoja

Mattila, Riina
0509111557

Hae tätä paikkaa