Yleislääkäreitä Mehiläisen pääkaupunkiseudun hengitystie-klinikoille

Haemme YLEISLÄÄKÄRIÄ Mehiläisen pääkaupunkiseudun hengitystieinfektio-klinikoille

Tule tekemään merkittävää työtä koronaepidemian hoidossa. Olemme perustaneet Mehiläisen lääkärikeskuksiin erillisiä hengitystieinfektioiden hoitoon keskityviä klinikoita sekä kokonaisen yksikön, joissa tutkimme ja hoidamme hengitystieinfektion oireista kärsiviä ihmisiä. Klinikat toimivat lääkärikeskusten yhteydessä, mutta erillään muusta toiminnasta. Klinikalla pyrimme välttämään kaikkea turhaa liikennettä ja useimmilla klinikoilla on myös näytteenottomahdollisuus.

Hengitystieinfektioklinikalla huolehdimme erityisen tiukasti hyvästä hygieniasta ja potilaiden sekä henkilöstön suojaamisesta. Kun hengitystieinfektio-oireisten potilaiden hoito on keskitetty näihin nimettyihin klinikoihin, pystymme palvelemaan muissa asioissa Mehiläisessä asioivia turvallisesti muissa lääkärikeskusten tiloissa.

Vastaanotollesi tulee kaikenikäisiä potilaita ja isoimmissa yksiköissä toimii myös lasten oma hengitystieinfektioklinikka, jossa lapsipotilaita hoitaa lastenlääkäri.

Muutamalla hengitystieinfektioklinikalla on tarjolla myös korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärin vastaanotto, jos vaiva kohdistuu erityisesti korvan, nenän tai kurkun alueelle.

Tarjoamme sinulle turvallisen työympäristön ja osaavan henkilöstön tukemaan työtäsi. Työtä voit tehdä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti yhdessä tai useammassa toimipisteessä arkisin tai viikonloppuisin. Tarjoamme kannustavan ansiotason ja voit toimia meillä ammatinharjoittajana tai työsuhteisena.


Tervetuloa Mehiläisen Lääkäriksi!

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää!
Resurssipäällikkö Mari Vuorensola p. 040 172 1593 / mari.vuorensola@mehilainen.fi
Resurssipäällikkö Riina Mattila p. 050 911 1557 / riina.mattila@mehilainen.fiYksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Vuorensola, Mari

Hae tätä paikkaa