Yleislääkäreitä Mehiläinen Neo lääkärikeskukseen

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Haemme Mehiläinen Neo lääkärikeskukseen

YLEISLÄÄKÄREITÄ

vahvistamaan lääkäripalveluitamme kasvavan potilaskunnan tarpeiden tyydyttämiseksi. Neon toimipisteeseemme soveltuu erityisesti yleislääkäri, jolla on halukkuutta työskennellä akuuttipainotteisesti, sillä meillä tulee normi ajanvarauksen lisäksi ns. walk-in-potilaita päivittäin. Työ on monipuolista yleislääkärin vastaanottoa ja mielellämme sovimme joustavasti sinulle sopivan työmäärän elämäntilanteestasi huomioiden.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä toiveidesi mukaan koko- tai osa-aikaisesti, ilta tai päiväpainotteisesti ja myös viikonloppuisin. Olemme auki ma-to klo 8-20 välillä, pe ja vkl klo 18 asti. Sopimus tehdään ammatinharjoittajamallilla, joko oman y-tunnuksesi tai sitten tytäryhtiömme OmaPartnersin kautta helposti ilman omaa y-tunnusta, jolloin palkkiopuoli hoituu miltei työsuhteisen mallin mukaan. Potilaita riittää ja erinomaista laskutusta tehtävissä pienelläkin työmäärällä. Mikäli ammatinharjoittaminen on sinulle vielä vierasta, ei hätää. Tarjoamme kattavan ja henkilökohtaisen tuen ammatinharjoittamistoiminnan aloitukseen, et jää yksin lupa/paperiasioidenkaan kanssa.

Mehiläinen Neo on ikoninen turkulainen lääkärikeskus ja tarjoamme monipuolisia terveydenhoitopalveluita kaikille apua tarvitseville. Yksikössämme toimii yli 100 lääkäriä ja muuta terveydenhuollon asiantuntijaa. Laboratorio ja kuvantamisyksikkö ovat auki seitsemänä päivänä viikossa. Hoitohenkilökunta on meillä kokenutta ja keskuudessamme vallitsee erinomainen yhteishenki, takuulla sovit porukkaamme mukaan. Panostamme kollegatukeen, varmasti et jää yksin työn arjessa. Työsi tukena on myös paljon pidetty Mehidoc -sovellus, jonka ansioista oman työn seuranta ja organisointi käy vaivatta omasta puhelimesta.

Yksikönjohtomme on rento ja helposti lähestyttävä sekä mielellämme tutustumme sinuun enemmän, jotta pystymme tarjoamaan juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Sovitaan yksikkövisiitti aikataulujesi mukaan ja katsotaan yhdessä kuvio kuntoon.

Mitäs sanot? Ota yhteyttä, niin tavataan!

Iiro Pullinen
Resurssipäällikkö
p. 040 670 6230 / iiro.pullinen@mehilainen.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Lisätietoja

Pullinen, Iiro

Hae tätä paikkaa