Yleislääkäreitä Lahden Akuutti24:n päivystykseen

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Haemme Päijät-Hämeen keskussairaalaan Akuutti24:n päivystykseen yleislääkäreitä vakituiseen- tai keikkatyöhön.
Työtehtävänä on toimia päivystäjänä arki-iltaisin ja viikonloppuisin aamu/ilta-aikaan sekä yövuoroissa arkisin ja viikonloppuisin.

Iltavuorot Akuutissa ma-su klo 16-00,17-00,16-22. Aamuvuorot la-su klo 8-16. Yövuorot ma-su klo 20-08.
Potilastietojärjestelmä: Lifecare

Mahdollista päivystää myös kuntoutussairaala Jalmarissa viikonloppuisin tai Harjun sote-keskuksessa arki-iltaisin.

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä.

kia-maria.salakari@mehilainen.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Päivystyksessä hoidetaan potilaat joiden tutkimusta ja hoitoa ei voida siirtää turvallisesti seuraavalle arkipäivälle tai omassa terveyskeskuksessa tehtäväksi. Kaikkien potilaiden hoidontarve arvioidaan Akuuttiin saavuttaessa. Potilaat hoidetaan heidän sairautensa vaatimassa kiireellisyysjärjestyksessä – ei saapumisjärjestyksessä. Akuutti24:ssä työskentelee motivoituneita terveysalan tekijöitä niin päivystysalueelle kuin ensihoitoon ja suuri yhteispäivystys tarjoaa monialaista työtä hoitajille sekä lääkäreille.

Keskussairaalankatu 7
15850

Lisätietoja

Salakari, Kia-Maria

Hae tätä paikkaa