Yleislääkäreitä Jalmarin ja Orimattilan vuodeosastoille

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Etsimme YLEISLÄÄKÄREITÄ kuntoutussairaala Jalmarin ja Orimattilan vuodeosastoille loppuvuodesta 2021 toukokuun loppuun 2022. Töiden alku on mahdollista sopia joustavasti kokoaikaisena työpanoksena (38,25h/vko). Työaika on klo 8-16 välisenä aikana ja potilastietojärjestelmä on LifeCare.

Perusterveydenhuollon vuodeosastohoito on Hyvinvointiyhtymässä keskitetty kahteen terveyskeskussairaalaan: Salpausselän kuntoutussairaala Jalmari ja Orimattilan vuodeosastot. Jalmarissa on noin 190 ja Orimattilassa 42 akuuttia sairaansijaa. Potilaat siirtyvät vuodeosastoille jatkohoitoon pääsääntöisesti erikoissairaanhoidosta ja päivystysalueelta.

Akuutit osastot ovat profiloituneet tärkeimpien ikäihmisten sairausryhmien mukaisesti: akuutti yleislääketiede ja geriatria, infektiosairaudet sekä muistisairaan arviointi ja kuntoutus. Jalmarissa on myös palliatiivisen hoidon osasto (20 paikkaa). Muilla Jalmarin osastoilla potilaspaikkoja on 16 - 35, ja kullakin osastolla työskentelee 2 lääkäriä.

Orimattilassa 2 lääkäriä vastaa 42 potilaan hoidosta. Valtaosa potilaista on vanhuksia, joten lääkärin on perehdyttävä vanhusten sairauksien erityispiirteisiin. ”Nopeasti jalkeille ja kotiin” edellyttää vanhuspotilaan sairauksien pikaista diagnostiikkaa, välitöntä hoitoa ja kuntoutusta sekä kotiutusta yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa (kotihoito, omaishoito, palveluasuminen).

Mielenkiintoinen työ, hyvä palkkaus ja ison talon työsuhde-edut! Työnantajana toimii Mehiläinen. Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä. Tervetuloa moniammatilliseen tiimiimme!

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Salpausselän kuntoutussairaala tuottaa akuuttigeriatrian palveluja, potilaan toimintakykyä tukevia kuntouttavia palveluja, kuntouttavaa pitkäaikaishoitoa ja hyvää oireenmukaista hoitoa.​ Sairaalan geriatrinen osaaminen tukee vanhuspotilaan sairauksien nopeaa diagnosointia, tehokasta kuntoutumista sekä suunnitelmallista kotiutumista.

Tarjantie 78
15950
Lahti

Lisätietoja

Ahonen, Alina
0406203623

Hae tätä paikkaa