Yleis- tai työterveyslääkäri Nivalaan ja Ylivieskaan

Haemme Mehiläisen Nivalan ja Ylivieskan lääkärikeskuksiin

YLEIS- TAI TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

vahvistamaan alueen lääkäripalveluitamme kasvavan potilaskunnan tarpeiden tyydyttämiseksi. Yleislääketieteen pätevyys on riittävä, mutta erityisesti mielenkiinto työterveyttä kohtaan katsotaan eduksi. Neuvottelemme mielellämme toiveidesi mukaisen kokonaisuuden kanssasi, myös osa-aikaisuus on mahdollista.

Ylivieskan lääkärikeskuksemme tarjoaa asiakkailleen erikoislääkäri-, yleislääkäri- ja työterveyspalveluja. Toimipisteessä työskentelee kolme työterveyshoitajaa, kaksi työterveyslääkäriä päätoimisesti joiden lisäksi yleislääkäri päivän viikossa, työfysioterapeutti neljänä päivänä viikosta ja työterveyspsykologi 2-5 kertaa kuukaudessa sekä eri erikoisalojen erikoislääkäreitä. Nivalan keskustaan on valmistumassa uudet vastaanottotilat, joissa työskentelee työterveyshoitaja joka päivä, työterveyslääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri, työfysioterapeutti ja työpsykologi.

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä. Tuemme lääkäreidemme ja muun henkilöstömme osaamista systemaattisella koulutusohjelmalla sekä erikoistuvien työterveyslääkäreiden koulutuksella. Meillä voit toimia yleis- tai työterveyslääkärinä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Haemme henkilöä, jolla on aitoa intoa liittyä mukaan joukkoomme toteuttamaan maan parasta terveyshuoltoa hyvässä työyhteisössä. Hyvässä ilmapiirissä ja osaavien tiimien kanssa työ on antoisaa.

Odotamme sinulta:
- kiinnostusta työterveyteen
- hyvää lääketieteellistä osaamista
- dynaamista, eteenpäin katsovaa kehitysmyönteisyyttä
- asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle:
- monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan
- moniammatillisen tiimin ja työyhteisön tuen
- markkinoiden edistyksellisimmät työterveyshuollon palvelumallit
- digitaaliset työkalut
- mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen
- yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön
- kilpailukykyisen palkan/palkkion.

Ota yhteyttä, niin kerron sinulle lisää!

Resurssipäällikkö Iiro Pullinen, puh. 040 670 6230, iiro.pullinen@mehilainen.fi


Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Pullinen, Iiro

Hae tätä paikkaa