Vuodeosastolääkäri Siikalatvan Oma Lääkärisi -terveyskeskukseen Rantsilaan

Haemme VUODEOSASTOLÄÄKÄRIÄ Mehiläiselle ulkoistettuun sote-kokonaisuuteen Siikalatvalle, Rantsilan terveyskeskukseen.

Oma Sote Siikalatva on kuntalaisen ehdoilla toteutettavaa huipputason julkista sosiaali- ja terveydenhuoltoa. Mehiläinen on vastannut Siikalatvan kunnan koko sosiaali- ja terveyspalveluista vuodesta 2017 lukien.

Siikalatvan vuodeosastolla on 19 potilaspaikkaa, jotka kaikki ovat lyhytaikaishoitopaikkoja. Potilaat tulevat osastolle valtaosin päivystyksestä, jatkohoitoon muista alueen sairaaloista, odottamaan sijoituspaikkaa vanhusten palveluyksiköihin tai kotipalveluiden järjestämistä varten. Lisäksi vuodeosastolla annetaan lyhytaikaisia avoterveydenhuollon palveluita. Toteutamme hoidossa kuntouttavaa työotetta, jossa otetaan huomioon potilaan omat voimavarat sekä tuetaan omatoimisuutta.

Terveyskeskuksemme sijaitsevat Rantsilassa ja Pulkkilassa, missä toimivat myös laboratorio, röntgen ja vuodeosasto. Siikalatvan vuodeosasto sijaitsee Rantsilan terveyskeskuksessa.

Vastaamme koko kunnan sosiaali- ja terveydenhuollosta mukaan lukien neuvolatyö kouluterveydenhuolto, opiskelijaterveydenhuolto, palvelukeskukset, kotisairaanhoito, mielenterveysneuvola ja perheneuvolatyö. Väestö on noin 5200 asukasta.

Elämme aikaamme edellä: sosiaali- ja terveyspalvelut ovat saman katon alla ja erikoislääkärit on jalkautettu terveyskeskuksiin. Kuukausittain meillä käy useita erikoislääkäriä, mm. gynekologi, geriatri, psykiatri ja lastenlääkäri. Konsultaatiomahdollisuudet ovat siis erinomaiset. Siikalatvalaisten potilaiden erikoissairaanhoito tapahtuu sairaanhoitopiirin lisäksi enenevässä määrin Oulun Mehiläisessä, minne hoitopolku on erittäin nopea.

Tarjoamme valittavalle henkilölle kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut isossa talossa, roolin kasvavassa organisaatiossa ja mielenkiintoiset urakehitysmahdollisuudet Mehiläisessä. Myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Mehiläinen-konserni on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista yksityisistä terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottajista Suomessa. Yli 110-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan.

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä: Tommi Lahtinen, Resurssipäällikkö
tommi.lahtinen@mehilainen.fi tai p. 040 487 5840.

Tervetuloa moniammatilliseen tiimiimme!


Lisätietoja

Lahtinen, Tommi

Hae tätä paikkaa