Työterveyslääkäri Vantaan lääkärikeskukseen

Haemme Mehiläisen Vantaan lääkärikeskuksiin Kielotielle, Myyrmäkeen ja Airportiin

TYÖTERVEYSLÄÄKÄREITÄ

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä. Tuemme lääkäreidemme ja muun henkilöstömme osaamista systemaattisella koulutusohjelmalla sekä erikoistuvien työterveyslääkäreiden koulutuksella.

Meillä voit toimia työterveyslääkärinä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana. Meillä on työterveyshuollon koulutusoikeudet, joten meille voit tulla myös erikoistumaan työterveyshuoltoon.

Haemme henkilöä, jolla on aitoa intoa liittyä mukaan joukkoomme toteuttamaan maan parasta työterveyshuoltoa hyvässä työyhteisössä. Meillä tehdään töitä hyvällä yhteistyöllä ja yhteen hiileen puhaltaen. Tahdomme tarjota sinulle monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan.

Odotamme sinulta:
- työterveyshuollon erikoislääkärin tutkintoa tai olet erikoistumassa työterveyshuoltoon
- hyvää lääketieteellistä osaamista
- dynaamista, eteenpäin katsovaa kehitysmyönteisyyttä
- asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle:
- monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan
- moniammatillisen tiimin ja työyhteisön tuen
- markkinoiden edistyksellisimmät työterveyshuollon palvelumallit
- digitaaliset työkalut
- mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen
- yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön
- kilpailukykyisen palkan/palkkion.

Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut ja kerromme sinulle lisää!

Vastaava työterveyslääkäri Maria Keskitalo, puh. 040 194 8500/maria.keskitalo@mehilainen.fi,
Resurssipäällikkö Essi Martikainen, puh. 040 7036853/essi.martikainen@mehilainen.fi


Yksikön tiedot

Lääkärikeskus Mehiläinen Airport tarjoaa kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut ajanvarauksella sekä yksityis- että työterveyshuollon asiakkaille Helsinki - Vantaan lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Palveluihimme kuuluvat mm. laboratorio-, röntgen- ja ultraäänitutkimukset, uniapneaseulonnat sekä pientoimenpiteet esim. ihomuutosten poistot, haavojen ompelut ja kipsaukset. Ilmailulupakirjat ja muut todistukset saat ajanvarauksella lääkärinvastaanotolla. Mehiläinen Kielotie on toiminut Vantaalla Tikkurilan Grandin kulmassa vuodesta 1984 tarjoten kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut yksityis- ja työterveysasiakkaille. Palveluihimme kuuluvat mm. kirurgiset toimenpiteet, tähystykset, laserhoidot,astma- ja allergiaohjaus,SUP ja UVB valohoidot, diabetesneuvonta ja matkailijan rokotukset lapsille ja aikuisille. Mehiläinen Kielotien tarjoaa monipuoliset kuvantamispalvelut (röntgen-, mammografia- ja ultraäänitutkimukset) ja laboratoriopalvelut mm. ENMG, rasitus-EKG, spirometria ja yöunipolygrafia. Fysioterapia tarjoaa fysikaalisia hoitoja, ohjausta, kuntotestejä ja lymfaterapiaa.

Lisätietoja

Martikainen, Essi

Kielotie 7 A
01300
Vantaa

Hae tätä paikkaa