Työterveyslääkäri Sappi Kirkniemen työterveysasemalle

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Haemme Sappi Kirkniemen työterveysasemalle

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

Mehiläinen kaipaa joukkoonsa työterveyshuollon erikoislääkäriä tai kokenutta työterveyteen erikoistuvaa lääkäriä, jonka urapolkua voimme yhdessä lähteä rakentamaan. Haluamme panostaa yhteiseen onnistumiseen, sillä meillä on elämä tehtävänä. Pystymme tarjoamaan sinulle monipuolisia työtehtäviä sekä hyvän asiakaskunnan ja kuulemme mielellämme toiveitasi näihin liittyen. Elämäntilanteesi huomioiminen on meille tärkeää ja näin ollen voit työskennellä meillä palkkasuhteisena tai ammatinharjoittajana, joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Yksikössämme työskentelee moniammatillinen tiimi, joka on tukenasi päivittäin. Toimivat tukipalvelumme, kuten esimerkiksi Mehidoc-sovellus, mahdollistaa päivittäisen työn hallinnan ja oman tarjonnan johtamisen.

Mehiläinen tuottaa Sappi Kirkniemen paperitehtaan työterveyspalvelut paperitehtaan työterveysaseman tiloissa. Palvelu toteutetaan yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Yksikössä on kokoaikainen työterveyshoitaja ja osa-aikainen työfysioterapeutti. Työpsykologin palvelut tuotetaan Lohjan Mehiläisessä. Laboratoriotutkimuksia otetaan työterveysasemalla kahdesti viikossa ja röntgenpalvelut ovat käytettävissä Lohjan Mehiläisessä.

Teemme hyvin tiivistä yhteistyötä asiakasorganisaation kanssa monella tasolla. Tässä työssä pääset hyödyntämään laaja-alaisesti työterveyslääkärin ammattiosaamista ja tekemään ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa mm. terveystarkastuksissa, työkykyjohtamisessa ja altisteiden terveydellisen merkityksen arvioinneissa. Jos haluat olla osa aktiivista ja hyvin toimivaa moniammatillista tiimiä ja tehdä tiivistä yhteistyötä asiakasyrityksen kanssa, niin tässä on sinulle mahdollisuus. Tuemme lääkäreidemme ja muun henkilöstömme osaamista systemaattisella koulutusohjelmalla sekä erikoistuvien työterveyslääkäreiden koulutuksella.

Meille on tärkeää löytää juuri sinulle sopiva kokonaisuus, niinpä työtehtävään on mahdollista yhdistää osa-aikainen työskentely myös muissa alueemme toimipisteissä Lohjalla, Nummelassa tai Karkkilassa. Haluamme yksikön vastuuhenkilöiden kanssa toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan yksikköömme ja keskustelemaan eri uramahdollisuuksista! Odotamme jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja:
Vastaava työterveyslääkäri Tytti Leino, puh. 0406481885, tytti.leino@mehilainen.fi

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Mehiläinen Työelämäpalvelut Sappi Finland Oy sijaitsee Sappi Finland Oy:n Kirkniemen tehtaalla.

Pikkukyläntie 8
08800
Lohja

Lisätietoja

Vuorensola, Mari

Hae tätä paikkaa