Työterveyslääkäri Rovaniemen lääkärikeskukseen

Haemme Rovaniemelle Työelämäpalveluihin

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

Haemme henkilöä, jolla on aitoa intoa liittyä mukaan joukkoomme toteuttamaan maan parasta työterveyshuoltoa hyvässä työyhteisössä. Hyvässä ilmapiirissä ja osaavien tiimien kanssa työ on antoisaa.

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä. Tuemme lääkäreidemme ja muun henkilöstömme osaamista systemaattisella koulutusohjelmalla sekä erikoistuvien työterveyslääkäreiden koulutuksella.

Meillä voit toimia joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana, koko- tai osapäiväisesti oman elämäntilanteesi mukaan.

ODOTAMME SINULTA:
- kiinnostusta työterveysasioihin, mahdollisesti erikoislääkärin tutkintoa tai kiinnostusta erikoistumiseen
- hyvää lääketieteellistä osaamista
- dynaamista, eteenpäin katsovaa kehitysmyönteisyyttä
- asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

TARJOAMME SINULLE:
- monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan
- moniammatillisen tiimin ja työyhteisön tuen
- markkinoiden edistyksellisimmät työterveyshuollon palvelumallit sekä työkalut
- mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen
- yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön
- kannustavan palkan.

Lisätietoja antavat yksikönjohtaja Sirkku Martti, sirkku.martti@mehilainen.fi ja palvelupäällikkö Katriina Haarala, katriina.haarala@mehilainen.fi.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!


Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Heinonen, Anna-Leena

Hae tätä paikkaa